Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Ανακλήθηκε μουχλιασμένο τσάι με λεμόνι από τον ΕΦΕΤ

Την άμεση ανάκληση/απόσυρση προϊόντος με την εμπορική επωνυμία "Τσάι με Λεμόνι, μη ανθρακούχο αναψυκτικό Carrefour" απαίτησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) καθώς διαπίστωσε την ύπαρξη ευρωστίασης (μούχλα) σε κλειστή συσκευασία.

Πρόκειται για προϊόν, προέλευσης Βουλγαρίας, σε συσκευασία των 500ml, με ημερομηνία λήξης 16/12/2011, αριθμό παρτίδας 02:36S/LOT0531 και γραμμωτό κώδικα (barcode) 5204239278895, το οποίο διακινείται από την εταιρεία "Carrefour-Μαρινόπουλος ΑΕ".

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι σχετικοί έλεγχοι του .......

ΕΦΕΤ ενώ καλούνται οι καταναλωτές που έχουν στην κατοχή τους το συγκεκριμένο προϊόν, να μην το καταναλώσουν. Από πλευράς της εταιρείας, έχουν ήδη δρομολογηθεί οι σχετικές διαδικασίες ανάκλησης / απόσυρσης.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ Γιάννης Μίχας επεσήμανε ότι: "Οι καταγγελίες των πολιτών υποβοηθούν το έργο των ελεγκτών μας και συμβάλλουν στην ακόμη πιο αποτελεσματική και αποδοτική θωράκιση της δημόσιας υγείας. Για τη διευκόλυνση των καταναλωτών έχει ήδη δρομολογηθεί η λειτουργία 5ψήφιας τηλεφωνικής γραμμής ενημέρωσης και καταγγελιών, η οποία θα λειτουργήσει έως το τέλος του χρόνου".

Νewscode

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.