Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ!!!! Απαγορεύουν σε σχολεία που είχαν κατάληψη να συμμετάσχουν στην παρέλαση!!!

Στο υπουργείο παιδείας χάνουν λάδια!!!!

Μια αδιανόητη απόφαση πήρε το υπουργείο παιδείας βλέποντας τους μαθητές της Βέροιας κατα την ώρα της παρέλασης να στρέφουν αλλού το πρόσωπο τους για να μην κοιτάξουν τους επισήμους. Η ενέργεια των μαθητών θορύβησε και ανησύχησε τους επιτελείς του υπουργείου που την θεώρησαν ότι απειλεί το σάπιο πολιτικό τους σύστημα.

Με την αδιανόητη απόφαση που πήραν θεώρησαν .........

σκόπιμο να κυκλοφορήσουν εγκύκλιο στην οποία να αναφέρουν πως όσα σχολεία είχαν περισσότερες από 4 (τέσσερις) ημέρες δεν θα συμμετάσχουν στις μαθητικές παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου.
Η πραγματικά αστεία (για να μην πούμε γελοία) δικαιολογία του υπουργείου για την είναι να μην χάσουν οι μαθητές ώρες στις πρόβες για τις παρελάσεις, ενώ θα μπορούσαν τα σχολεία να αναπληρώσουν τις χαμένες ώρες με περιπάτους ή με άλλους τρόπους.

Μια τέτοια απόφαση παίρνεται για πρώτη φορά στην ιστορία και αν μη τι άλλο δείχνει τον πανικό της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων μπροστά στην πλήρη απαξίωση των θεσμών της κυβέρνησης και των πολιτικών.

Πραγματικά η απόφαση που σας παρουσιάζουμε δείχνει τον αυταρχικό χαρακτήρα της κυβέρνησης που κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα και με σπασμένα φρένα στον κατήφορο που έχει πάρει.
Απλά καμαρώστε την πολιτική ηγεσία του ΥΠΔΒΜΘ.

Τι άλλο θα δουν ακόμα τα μάτια μας, Παναγία μου!!!!!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.