Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Διασυρμός Καστανίδη.

Δεύτερος διασυρμός του υπουργού Εσωτερικών κ. Χάρη Καστανίδη μέσα σε λίγες μέρες λόγω χειρισμών που αποδεικνύουν την ανικανότητα της κυβέρνησης και των υπουργών της.

Ο κ. Καστανίδης είχε καλέσει τους δημοσιογράφους σε συνάντηση, στο κτίριο του υπουργείου Εσωτερικών, προκειμένου να τους ενημερώσει για το θέμα των σκουπιδιών και άλλα θέματα του υπουργείου του.

Λόγω της κατάληψης του υπουργείου όμως .......

από εργαζόμενους, οι οποίοι εναντιώνονται στην εφεδρεία και το ενιαίο μισθολόγιο, δεν κατέστη δυνατό να γίνει εκεί η συνάντηση.

Παράλληλα, έξω από το υπουργείο επί της Σταδίου, ήταν σε εξέλιξη διαδήλωση του ΠΑΜΕ με τους διαδηλωτές να ενθαρρύνουν και να χειροκροτούν τους καταληψίες.

Ο κ. Καστανίδης Κάλεσε λοιπόν τους δημοσιογράφους στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ισότητας.

Ούτε εκεί όμως κατάφεραν να μπουν και να γίνει η ενημέρωση, αφού και αυτό το κτίριο τελεί υπό κατάληψη.Είδε και απόειδε και αναγκάστηκε με μια πρωτοφανή για τα χρονικά της δημόσιας ζωής κίνηση, να καλέσει τους δημοσιογράφους στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, επί της οδού Ιπποκράτους.

Αφού έφτασαν άπαντες (δημοσιογράφοι, συνεργεία κλπ) στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Καστανίδης συνειδητοποίησε ότι θεσμικά είναι λάθος να δοθεί η συνέντευξη Τύπου του υπουργού στα γραφεία του κόμματος.

Δήλωσε λοιπόν στους παριστάμενους ότι αναζητείται χώρος, όπως πχ. κάποια αίθουσα της Βουλής, κάτι που είναι όμως δύσκολο, αφού άδεια εισόδου στη Βουλή έχουν λίγοι δημοσιογράφοι.

Ο κ. Καστανίδης δεν είναι τυχαίος υπουργός.

Είναι δεύτερος τη τάξει.

Τέτοιες πράξεις ως εκ τούτου είναι αδικαιολόγητες και αποδεικνύουν την ανικανότητα της κυβέρνησης και των μελών της να διαχειριστούν ακόμη και τα βασικά θέματα: να επιβληθούν δηλαδή στους υπαλλήλους των υπουργείων της.

newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.