Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Ανάβει φωτιές ο Σκανδαλίδης για «μπάστακες» και πρόωρες εκλογές

Φωτιές ανάβει με τις δηλώσεις του για την εποπτεία από το εξωτερικό σε υπουργεία αλλά και για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ο Κωστας Σκανδαλίδης.
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, μιλώντας στον REAL FM, ξεκαθάρισε ότι εάν ο Πρωθυπουργός την Τετάρτη βρεθεί ενώπιον διλημμάτων που αφορούν την εθνική κυριαρχία και την ανεξαρτησία της χώρας, τότε θα πρέπει να φέρει την όποια συμφωνία στη Βουλή, ζητώντας αυξημένη πλειοψηφία για την επικύρωσή της και εάν χρειαστεί να προσφύγει στη λαϊκή ετυμηγορία.

«Μέχρι που έχουμε την εξουσιοδότηση να ........

παίρνουμε εμείς τέτοιες αποφάσεις;» διερωτήθηκε ο κ. Σκανδαλίδης, τονίζοντας, μάλιστα, πως το θέμα της εθνικής κυριαρχίας είναι πιο σημαντικό ακόμη και από το ερώτημα εάν η λύση των προβλημάτων μας θα γίνει εντός ή εκτός ευρώ.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να δεχθεί κανέναν «μπάστακα» στο υπουργείο του, αναφερόμενος, έτσι στα σενάρια περί μόνιμων επιτρόπων στα χαρτοφυλάκια, υπό την καθοδήγηση
Ράιχενμπαχ.
Παράλληλα, με αιχμηρό τρόπο σχολίασε τις κινήσεις που γίνονται εντός της κυβέρνησης ενόψει των πολιτικών πρωτοβουλιών Παπανδρέου και στον απόηχο της κοινής αρθρογραφίας των «τριών».

«Δεν υπήρξα ποτέ δελφίνος. Με το δελφινάριο έχω μία αλλεργία. Είναι ένα ενυδρείο μέσα στη θάλασσα των προβλημάτων. Δεν λύνονται έτσι τα προβλήματα. Πρέπει πάντα να προτάσσουμε το "εμείς" πάνω από το "εγώ"» σημείωσε χαρακτηριστικά.

i efhmerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.