Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

ΤΩΡΑ συνάντηση Παπανδρέου - Σαμαρά

Η συνάντηση άρχισε στις 19.45 ενώ είχε προγραμματισθεί για τις 19.00. Αιτία η καθυστέρηση της έναρξης της ομιλίας Παπανδρέου στην Κ.Ο.. Επίσης, ενώ ήταν προγραμματισμένη να γίνει στο Μέγαρο Μαξίμου, τελικά γίνεται στο γραφείο του Γ.Παπανδρέου στη Βουλή.

Ο πρωθυπουργός εξετάζει το ενδεχόμενο ακόμα και να ζητήσει από τον Αντώνη Σαμαρά να τον συνοδεύσει στη Σύνοδο Κορυφής το Σαββατοκύριακο, για να δείξει η χώρα σύμπνοια.

Η Νέα Δημοκρατία θα επιμείνει στο καμία .........

συναίνεση στο Μνημόνιο, εκλογές τώρα, ωστόσο ο εκπρόσωπός της άφησε ανοιχτό ενόψει ψηφοφορίας να στηρίξει κάποιες επιμέρους διατάξεις.

Μέτρα στα οποία ωστόσο αντιδρά η κοινοβουλευτική ομάδα που μετά την παραίτηση Ρομπόπουλου πλέον μετρά τις... δυνάμεις της.

Κρίσιμη είναι η στάση που θα κρατήσει η Λούκα Κατσέλη, ειδικά στο 37 για τις εργασιακές συμβάσεις.

Η πρώην υπουργός φαίνεται πως δεν κάνει βήμα πίσω και κάποιοι προτείνουν μάλιστα στον Πρωθυπουργό να προχωρήσει στη διαγραφή της για να στείλει το μήνυμα και σε άλλους “σιωπηλούς” ακόμη αντάρτες. Την ίδια ώρα αυξάνεται η κοινωνική πίεση στους βουλευτές που ζητούν ακόμη και εκλογές προκειμένου να βγουν (οι ίδιοι ίσως) από το αδιέξοδο.

Οι πιέσεις προέρχονται μάλιστα από υπουργούς, ειδικά μετά την παραίτηση Ρομπόπουλου η οποία δεν καταγράφεται ως απώλεια στην Κ.Ο. καθώς την θέση του καταλαμβάνει άλλος.

Όπως και να 'χει πάντως οι κινήσεις του Πρωθυπουργού δημιουργούν αναβρασμό ενόψει Συνόδου.

Με τον γαλλογερμανικό άξονα να κρατά μυστικό το όποιο σχέδιο για την Ελλάδα και εκτός να γίνεται λόγος ακόμη και για κούρεμα άνω του 50%, οι συναντήσεις του Πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στη συνέχεια με εκδότες και ύστερα με τον πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης δημιουργούν μια άνευ προηγουμένου φημολογία για γεγονότα στο παρασκήνιο που μόνον ευχάριστα δεν είναι για την Ελλάδα.

newsit

1 σχόλιο:

  1. Όλα αυτά είναι για να περνούν οι μέρες. Όπως ήρθαν τα πράγματα, κανείς δεν μπορεί μόνος του. Χρειάζεται Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας Τώρα! Υπογράψτε & Διαδώστε! http://is.gd/RescueGR #GRevolution #lyseis4GR

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.