Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Μήνυμα Σαμαρά για την επέτειο του «ΟΧΙ»

Mε αφορμή την επέτειο του «ΟΧΙ» ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Τιμούμε, στις 28 Οκτωβρίου, το «όχι» των Ελλήνων απέναντι στην αξίωση παράδοσης και υποταγής της Πατρίδας μας. Τιμούμε εκείνους που δεν δίστασαν να προσφέρουν, ακόμη και τη ζωή τους, για την Ανθρώπινη Αξιοπρέπεια, την Ελευθερία, τη Δημοκρατία.

Εκείνους που έκαναν ολόκληρη την Ανθρωπότητα ..........

να μιλά για το μεγαλείο, τις αρετές και την προσφορά των Ελλήνων στην Ευρώπη και τον Ελεύθερο Κόσμο».

Στις δηλώσεις του, ο κ. Σαμαράς εκφράζει την αισιοδοξία ότι «με πίστη στο Θεό και εμπιστοσύνη στις αστείρευτες δυνάμεις του έθνους» μπορούμε να πετύχουμε «την ανάταση της πατρίδας μας, να βγούμε από την κρίση και να σταθούμε μόνοι μας στα πόδια μας».

4 σχόλια:

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ "ΑΛΛΟΥ" FUN PARK!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ....Η ΑΝΑΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΡΙΖΑΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ.ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ? ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΕΒΑΙΑ.ΜΑΥΡΟ ΛΟΙΠΟΝ....ΜΑΥΡΟ. ΜΑΥΡΟ. ΜΑΥΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΣΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΡΑΣΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΚΑΙ ΡΗΞΙΚΕΛΕΥΘΕΣ,ΤΟΣΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ Ο Χ Ι ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Ν Α Ι ΣΤΟΝ ΣΥΧΡΟΝΟ ΑΞΟΝΑ.
    ΠΡΟΕΔΡΕ,ΩΡΘΩΣΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο πρώην Διαχειριστής28 Οκτωβρίου 2011 στις 10:08 μ.μ.

    Χρήστο Φουντά επέτρεψε μου για πολλοστή φορά να σε συγχαρώ που καταθέτεις την άποψη σου (όποια και να είναι είναι σεβαστή) επώνυμα.

    Επίσης χαίρομαι που ο αγαπητός μου φίλος Βασίλης Παπαθεοδοσίου συμμετέχει στις δημοσιεύσεις του Φιλιατρά News με την όποια άποψη του και σχολιάζει ΕΠΩΝΥΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.