Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Ντροπή! Έπαιξαν με την αγωνία χιλιάδων πολιτών - Αφού ανέβασαν την τιμή της βενζίνης, ανέστειλαν την απεργία

Άδικα εκατοντάδες πολίτες κάθισαν στην ουρά για να βάλουν έγκαιρα βενζίνη. Άδικα πλήρωσαν μέχρι και 6 λεπτά πάνω στην τιμή των καυσίμων. Άδικα υποχρεώθηκαν να γεμίσουν με super αμόλυβδη και όχι με απλή. Οι εργαζόμενοι στα ΕΛΠΕ εξασφάλισαν τους 18 μισθούς τους και το μικρότερο "κούρεμα" κι άρχισαν να δουλεύουν μετά από 12 ώρες "απεργίας"!

Η απόφαση για αναστολή της απεργίας ελήφθη ..........

ομόφωνα το απόγευμα της Τρίτης. Σχεδόν 12 ώρες μετά την κήρυξη της... απεργίας διαρκείας. Και γιατί; Γιατί εξασφάλισαν όλα τα... προνόμια που διεκδίκησαν, αφού πρώτα είχαν ταλαιπωρήσει για ώρες ολόκληρες εκατοντάδες οδηγούς.

Και αφού πρώτα η τιμή της αμόλυβδης βενζίνης είχε -ως δια μαγείας και χωρίς κανείς να καταλάβει γιατί- αυξηθεί τουλάχιστον 5-6 λεπτά. Και όχι μόνο την πλήρωσαν ακριβότερα, αλλά δεν πλήρωσαν και αυτό που ήθελαν. Γιατί μέσα σε 3 ώρες από την έναρξη της "απεργίας" -ξανά ως δια μαγείας- η απλή αμόλυβδη είχε εξαφανιστεί και οι οδηγοί είχαν μια επιλογή μόνο: ή φούλαραν με super αμόλυβδη (που είναι πιο ακριβή) ή έμεναν με άδειο ρεζερβουάρ...

«H Σύμβαση Εργασίας που καθορίζει τους όρους αμοιβών και εργασίας συνεχίζει να ισχύει έτσι όπως έχει συμφωνηθεί. Το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης εξαιρεί τα ΕΛΠΕ», αναφέρει το Σωματείο, στην ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε την αναστολή των κινητοποιήσεων, που επρόκειτο να είναι διαρκείας.

«Μπροστά στην εξέλιξη της αλλαγής του νομοσχεδίου, το Σωματείο σε έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε ομόφωνα σήμερα το απόγευμα 11/10/11 την αναστολή της απεργίας», σημειώνεται.

Και κάποιοι πλούτισαν σε λίγες ώρες, κερδοσκόπησαν ασύστολα και πόνταραν στον πανικό του έλληνα καταναλωτή.

Newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.