Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ: "Επιτέλους θα παίξουμε ποδόσφαιρο" δηλώνει ο τεχνικός της Εράνης Φιλιατρών Νίκος Κακαλέτρης

Δηλώσεις στο ioniansports.gr έκανε λίγη ώρα μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος της Δ΄ εθνικής ο τεχνικός της Εράνης, Νίκος Κακαλέτρης.

Ο προπονητήςτης ομάδας των Φιλιατρών θα ταξιδέψει με την ομάδα του στο νησί της Ζακύνθου για την πρεμιέρα όπου θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Τσιλιβή στο γήπεδο του Πλάνου.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η Εράνη Φιλιατρών τίθεται αντιμέτωπη σε πρεμιέρα με ζακυνθινή ομάδα.

Συγκεκριμένα την περίοδο 2009-10 έπαιξαν Εράνη - Τσιλιβή: 0-0, την περίοδο 2010-11 Αστέρας Μαχαιράδου - Εράνη Φιλιατρών: 3-2 και φέτος στην πρεμιέρα Τσιλιβή - Εράνη Φιλιατρών.

Ο κ. Κακαλέτρης δήλωσε στο ioniansports.gr:..........

"Το σπουδαιότερο νέο είναι πως αρχίζει το πρωτάθλημα. Επιτέλους θα παίξουμε ποδόσφαιρο, θα μπούμε σε τρόπο σκέψης και ρυθμούς αγωνιστικούς. Μας είχε εξουθενώσει αυτή η απραξία.

Αρχίσαμε από σήμερα να σκεφτόμαστε αντιπάλους και αποκτήσαμε κίνητρο. Για την ομάδα του Τσιλιβή δεν έχω εικόνα. Σίγουρα θα είναι δυνατή αντίπαλος, όπως κάθε ομάδα άλλωστε. Οι διαφορές είναι μικρές. Όσον αφορά στην κλήρωση, μου είναι αδιάφορη η σειρά με την οποία θα αντιμετωπίσουμε τις ομάδες, αφού ούτως ή άλλως θα παίξουμε με όλες.

Θέλω να ευχηθώ σε όλους να έχουν καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς".

ionianSports

2 σχόλια:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.