Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Η συμμορία των Αλβανών βιαστών με τα Καλάσνικοφ [ Φωτογραφίες ]

Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, αλβανοί κυρίως, είχαν συνεχή δράση, εδώ και ένα εξάμηνο περίπου, έμπαιναν σε σπίτια πολιτών, βραδινές ή πρώτες πρωινές ώρες, είτε από ανασφάλιστες μπαλκονόπορτες και κυρίες εισόδους είτε παραβιάζοντας αυτές, και αφαιρούσαν χρήματα, τιμαλφή, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικά – ηλεκτρικά είδη και οχήματα. Είχαν αφαιρέσει τουλάχιστον δέκα τέσσερα (14) οχήματα που τα χρησιμοποιούσαν και για τη διαφυγή τους.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, .........

τα μέλη δρούσαν με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, και είχαν ως γεωγραφικό πεδίο δράσης κυρίως τα νότια προάστια (Γλυφάδα, Ηλιούπολη, Άλιμο, Αργυρούπολη, Κορωπί, Παλαιό Φάληρο, Βούλα), ενώ εξιχνιάσθηκαν ληστείες σε σπίτια από μέλη της συγκεκριμένης οργάνωσης στου Παπάγου και στην Αγία Παρασκευή. Σε μία περίπτωση είχαν μπει σε ένα κοσμηματοπωλείο στην περιοχή της Ηλιούπολης και αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας 80.000 ευρώ.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας έχουν εξιχνιασθεί είκοσι τρεις (23) ένοπλες ληστείες, με τη χρήση Καλάσνικοφ, πιστολιών ή/και μαχαιριών, που αφορούν έξι (6) ληστείες στη Γλυφάδα, πέντε (5) ληστείες στον Άλιμο, τρεις (3) ληστείες στην Ηλιούπολη, μία (1) ληστεία στον Άγιο Δημήτριο, μια (1) ληστεία στη Βούλα, μία (1) ληστεία στην Αργυρούπολη, μία (1) ληστεία στο Κορωπί, τρεις (3) ληστείες στο Παλαιό Φάληρο, μία (1) ληστεία στου Παπάγου, μία (1) ληστεία στην Αγία Παρασκευή.

Από τις χθεσινές αστυνομικές επιχειρήσεις έχουν συλληφθεί έξι (6) άτομα, ενώ αναζητούνται άλλοι δύο, άγνωστοι μέχρι στιγμής. Από τους συλληφθέντες, οι πέντε (5) είναι νεαροί άνδρες αλβανικής καταγωγής και η έκτη, είναι μία δεκαεξάχρονη (16η) κοπέλα, ελληνικής καταγωγής.

Ειδικότερα πρόκειται για τους :

Αλέξανδρο ΠΕΠΑ του Δημητερ και της Βαλεντίνα, γεν το 1990 στην Αλβανία, κάτοικο Νέου Κόσμου
Ερμιρ ΜΕΤΑ του Μπιλπιλ και της Βέρα, γεν. το 1991 στην Αλβανία, κάτοικο Παγκρατίου
Ερβιστ ΜΕΤΑ του Μπιλπιλ και της Βέρα, γεν. το 1996 στην Αλβανία, κάτοικο Παγκρατίου
Ενεα ΠΑΝΟ του Αντον και της Μαρία, γεν. το 1987 στην Αλβανία, κάτοικο Νέου Κόσμου
Σωκράτη ΜΕΝΙΚΟ του Jorgjl και της Anaca, γεν. το 1989 στην Αλβανία, κάτοικος Νέου Κόσμου
16χρονη, Ελληνίδα, κάτοικο Αθηνών.

Δίνονται στη δημοσιότητα, με σχετική διάταξη του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, οι φωτογραφίες των παραπάνω πέντε (5), Αλβανικής καταγωγής, μελών της εγκληματικής οργάνωσης, προκειμένου να βοηθήσουν στις έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων κρησφύγετων ή διαμερισμάτων διαμονής, καθώς και για την περίπτωση αναγνώρισής τους από τυχόν άλλα θύματα.

http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang=%27..%27&perform=view&id=7785&Itemid=783&lang=

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Αλέξανδρος ΠΕΠΑ



Ερμιρ ΜΕΤΑ



Ερβιστ ΜΕΤΑ



Ενεα ΠΑΝΟ





Σωκράτη ΜΕΝΙΚΟ


5 σχόλια:

  1. Γιατί παρακαλώ δεν δημοσιεύεται και το όνομα της κοπέλας??? εκείνη που γνώριζε τα πάντα δεν πρέπει να φωτογραφηθεί?..να μας τη δείξετε να την καμαρώσουμε όλοι μαζί!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχεις απολυτο δικιο και εγω θελω την φωτογραφια της.

      Διαγραφή
  2. το ονομα κα την φωτογραφια της 16ης γιατι δεν την βαλετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οτι είχε δημοσιευθεί εκείνη την ημέρα το βαλαμε.
    Αν αργότερα δημοσίευσαν και αλλη φωτό δεν το ξερουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε περιμενουμε κολοαλβανε,που νομιζεις οτι θα ξανακανεις τα ιδια.ζησε τα ισοβια σου και αντε στο διαολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.