Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Πετρέλαιο θέρμανσης: Aπό 90 λεπτά μέχρι και 1 ευρώ το λίτρο

Μέχρι και 1 ευρώ το λίτρο φτάνει η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, με βάση τα στοιχεία του υπουργείου Ανάπτυξης, ενώ συνεχίζονται τα προβλήματα στον εφοδιασμό της αγοράς λόγω της απεργίας των τελωνειακών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της καθημερινής, ...........

οι τιμές για παραγγελίες χονδρικής στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη διαμορφώνονται σήμερα στα 91 – 93 λεπτά το λίτρο, ενώ για μικρότερες παραγγελίες και σε απομακρυσμένες περιοχές, οι τιμές αγγίζουν το 1 ευρώ.

Στο μεταξύ, προβληματισμό στην αγορά προκαλεί και η ρύθμιση που προβλέπει ότι οι επιχειρήσεις θα πρέπει από φέτος να χρησιμοποιούν πετρέλαιο κίνησης στους καυστήρες θέρμανσης.

Εκτός της οικονομικής επιβάρυνσης, δημιουργείται πρόβλημα όταν στο ίδιο κτίριο με κεντρική θέρμανση, συστεγάζονται νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Σύμφωνα πάντως με το υπουργείο οικονομικών, σε αυτή την περίπτωση οι επιχειρήσεις θα υποβάλουν στην Εφορία δηλώσεις δυο φορές ετησίως, για να πληρώνουν τον επιπλέον φόρο.

Τα στοιχεία θα διασταυρώνονται με τις καταστάσεις κοινοχρήστων.

econews

1 σχόλιο:

  1. Τοσο θα το εχουν οι μαγκες εδω στα φιλιατρα γιατι τοσο και παραπανω το ειχαν περυσι.Βλεπω να φαινονται βυτια απο Κυπαρισσια φετος αν δεν βαλουν μυαλο.Το εχουν παρακανει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.