Δώστε την δική σας απάντηση στην ψηφοφορία μας: "Θα ψήφιζες πάλι το ίδιο κόμμα που ψήφισες στις 6 Μαΐου και στις εκλογές της 17ης Ιουνίου;" Ψηφίστε πατώντας εδώ.

Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2011

Βενιζέλος: "Το επίπεδο ζωής των Ελλήνων πάει πίσω 7 χρόνια"

Επιστρέφουν στο 2004 τα εισοδήματα των πολιτών

«Δυστυχώς τα εισοδήματα, το επίπεδο ζωής θα γυρίσουν πίσω στο 2004!». Αυτό ανέφερε δίχως περιστολές ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος στα μέλη της επιτροπής Οικονομικών της Βουλής, λίγη ώρα μετά την λήξη των προγραμματισμένων συναντήσεων με την Τρόικα.

Ο υπουργός ξεκαθάρισε ότι «αν δεν σπάσουμε ..........

την φούσκα, αν δεν διαλύσουμε την ψευδαίσθηση που είχε δημιουργηθεί στην ελληνική κοινωνία δεν θα καταφέρουμε. Η κατάσταση είναι ρευστή. Η ΕΕ δεν μπορεί να πάρει εύκολα και ξεκάθαρα λύσεις οριστικές. Ο πολίτης έχει κουραστεί να παρακολουθεί μια κρίση που δεν τελειώνει ποτέ. Από το 2008 παρατηρούμε την κρίση σε διαφορετικές φάσεις…».

Επιπροσθέτως, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές και την ΕΕ γίνονται δίχως να «να έχουν επιβληθεί θεσμικοί περιορισμοί» και άφησε να εννοηθεί ότι αυτό περιορίζει και την προστασία της αξιοπρέπειας μιας χώρας.

Επισήμανε ότι «όταν ζητάς, όταν έχεις ανάγκη είσαι σε δυσμενή θέση… Και δεν συγκινείται εύκολα ο πολίτης των βαλτικών χωρών ή της ανατολικής Ευρώπης από τις θυσίες του ελληνικού λαού.. Είμαστε υποχρεωμένοι να πληρώσουμε αναδρομικό κόστος για δικά μας λάθη και ελλείψεις».

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βαγγέλη η χούντα που ονομάζεται Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, δεν μας γύρισε στο 2004. Μας έχετε γυρίσει 50 χρόνια πίσω. Στο 1960. Εχετε χάσει τη λαίκή νομιμοποίηση. Ο μόνος δρόμος πλέον είναι οι εκλογές.

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια περνάνε από έγκριση για να εμφανιστούν.
Τα σχόλια σας ΜΟΝΟ με Ελληνική γραμματοσειρά και σε κόσμιο επίπεδο.
ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ GREEKLISH ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.
Εξαιρούνται σχόλια Ελλήνων που ζουν στο εξωτερικό.