Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Σε 6 άτοκες δόσεις με κάρτα ή δάνειο... η έκτακτη εισφορά

Με πιστωτικές κάρτες και σε 6 άτοκες δόσεις πληρώνουν τη νέα έκτακτη εισφορά στην εφορία πολλοί φορολογούμενοι.

Κερδίζουν έτσι την έκπτωση του 5%, που δικαιούνται αν πληρώσουν το σύνολο της οφειλής, και έχουν στη συνέχεια τη δυνατότητα να εξοφλήσουν σε άτοκες δόσεις από 3 έως 6, ανάλογα με την τράπεζα.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε στο κατάστημα της ........

τράπεζας, είτε τηλεφωνικά, και φυσικά στο ταμείο της εφορίας.

Ειδικότερα, η Εurobank ανακοίνωσε ότι χορηγεί δάνειο για την εξόφληση των οφειλών προς τις ΔΟΥ, ενώ η πληρωμή μπορεί να γίνεται και με πιστωτικές κάρτες της τράπεζας.

Τα προγράμματα χρηματοδότησης καλύπτουν οφειλές που αφορούν το Εκκαθαριστικό Σημείωμα Εισφορών & Τέλος Επιτηδεύματος, το Ειδικό Τέλος Ακινήτων (θα βεβαιωθεί προσεχώς μέσω λογαριασμού ΔΕΗ), το Ειδικό Πρόστιμο Διατήρησης Ρυθμιζόμενων Χώρων (ημιυπαίθριοι) και την Τακτοποίηση Αυθαιρέτων.

Επίσης με τις πιστωτικές κάρτες Eurobank, παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής των έκτακτων εισφορών σε έως και 3 άτοκες δόσεις.

Η τράπεζα χορηγεί δάνειο χωρίς εξασφαλίσεις για τη χρηματοδότηση των «Eκτακτων Εισφορών» με προνομιακό κυμαινόμενο επιτόκιο και διάρκεια αποπληρωμής έως 60 μήνες. Στην περίπτωση που υπάρξει προσημείωση ακινήτου το δάνειο έχει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια αποπληρωμής. Ανάλογο πρόγραμμα έχει σε ισχύ η Τράπεζα Πειραιώς για πληρωμή των φορολογικών οφειλών με πιστωτικές κάρτες της σε 6 άτοκες δόσεις, ενώ χορηγεί και δάνειο για την τακτοποίηση των ημιυπαίθριων με κυμαινόμενο επιτόκιο euribor μήνα + περιθώριο από 5 μονάδες. Χρηματοδοτεί το 100% του προστίμου και παρέχει επιπλέον ρευστότητα 1.000 ευρώ. Η διάρκεια αποπληρωμής φτάνει και τα 10 χρόνια.

Παράλληλα η τράπεζα αναθέτει στη θυγατρική της εταιρεία Πειραιώς Real Estate ΑΕ τη σύνταξη της τεχνικής μελέτης που είναι απαραίτητη για την πληρωμή του προστίμου.

Η Marfin Egnatia Bank επίσης χορηγεί δάνειο για την τακτοποίηση ημιυπαίθριων με χαμηλό κυμαινόμενο επιτόκιο που συνδέεται με το Euribor 3 μηνών πλέον περιθωρίου από 4,75 μονάδες. Η χρηματοδότηση φτάνει έως και το 100% του απαιτούμενου ποσού, με διάρκεια αποπληρωμής τα 10 έτη.

Η Attica Bank χορηγεί το δάνειο Attica τακτοποίηση Ακινήτων με επιτόκιο euribor μήνα και περιθώριο από 6-8 μονάδες, με ποσό χρηματοδότησης 30.000 ευρώ και διάρκεια αποπληρωμής μέχρι 10 χρόνια.

ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ
Ολα τα χρέη προς το Δημόσιο


Οι φορολογούμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι μπορούν να πληρώσουν την Εφορία με όλες τις πιστωτικές κάρτες, αρκεί να έχουν διαθέσιμο πιστωτικό όριο. Η Εμπορική ανακοίνωσε ότι για πληρωμή οφειλών στη ΔΟΥ, μέχρι το τέλος του έτους με κάρτες Emporiki Bank προνόμιο υγείας, οι φορολογούμενοι έχουν επιστροφή μετρητών 3% στην κάρτα για οποιαδήποτε πληρωμή σε Εφορία. Επίσης οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών Citibank ή Diners Club μπορούν να πληρώσουν αμέσως τις οφειλές τους προς το ελληνικό Δημόσιο και να εξοφλήσουν το ποσό σε 6 άτοκες δόσεις. Συγκεκριμένα μπορεί να πληρωθεί: έκτακτη εισφορά, φόρος εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων, φόρος μισθωτών υπηρεσιών, ΦΠΑ, ΕΤΑΚ, περαίωση.

Η πληρωμή της έκτακτης εισφοράς με πιστωτική κάρτα μπορεί να γίνει είτε στο κατάστημα της τράπεζας, είτε τηλεφωνικά, και φυσικά στο ταμείο της εφορίας

Ημερησία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.