Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Ερχεται η "Νήσος 2: Το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού"

Το Δεκέμβρη του 2009 η "Νήσος" τάραξε τα νερά του ελληνικού εμπορικού σινεμά και έσπασε ταμεία παρουσιάζοντας μια κωμική περιπέτεια-γρίφο, βάζοντας αγαπημένους πρωταγωνιστές σε ηλιόλουστες τοποθεσίες σε ένα φρενήρες και ξεκαρδιστικό κυνήγι, με αφορμή μια διαθήκη!

Δύο χρόνια μετά, οι ήρωες της πρώτης ταινίας .........

επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη, ενώνοντας τις δυνάμεις τους για έναν κοινό σκοπό: να βρουν έναν χαμένο θησαυρό από την εποχή της Τουρκοκρατίας.

Στο σύμπαν της ταινίας, 5 χρόνια έχουν περάσει, και ο κάθε ήρωας της πρώτης ταινίας έχει πάρει μια διαφορετική διαδρομή. Ο Μπάμπης, ο Άγης και η Αφροδίτη εκτίουν τις ποινές τους. Ο πρώτος σε λίγο αποφυλακίζεται με αναστολή, ο δεύτερος έχει μπροστά του πολλά χρόνια, ενώ η χήρα αποφυλακίζεται κανονικά. Την ίδια στιγμή, ο παπά Λάμπρος δεν έχει ποίμνιο πια. Εκτίει μια άλλου είδους ποινή, καθώς η Ιερά Μητρόπολη του επέβαλε το επιτίμιο της «εθελοντικής προσφοράς» σε κρατουμένους.

Η μοίρα τα φέρνει έτσι που δύο μόλις ημέρες πριν την αποφυλάκιση, Μπάμπης και Αφροδίτη, γίνονται κατά λάθος μάρτυρες της εξομολόγησης ενός ετοιμοθάνατου βαρυποινίτη στον παπά Λάμπρο. Μαθαίνουν για την ύπαρξη ενός μεγάλου θησαυρού στο νησί, από τα χρόνια της τουρκοκρατίας, η θέση του οποίου υπάρχει σημειωμένη σε κάποιο χάρτη διαιρεμένου σε δύο κομμάτια. Ο ετοιμοθάνατος δίνει στον παπά Λάμπρο τον μισό χάρτη, αλλά δεν θα προλάβει να αποκαλύψει το όνομα του κατόχου του υπόλοιπου χάρτη.

Θα κατέβουν λοιπόν στο νησί, όπου και θα ξεκινήσει ένα ανελέητο κυνήγι χαμένου θησαυρού. Στο χάος που θα ακολουθήσει, θα εμπλακούν όλοι οι παλιοί γνώριμοι, μεταξύ των οποίων και το φάντασμα της… Ολυμπίας.

Στην "Νήσο 2", μπροστάρηδες θα είναι και πάλι οι «τέσσερις εξουσίες», ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης (Μπάμπης), ο Μιχάλης Μαρίνος (παπά Λάμπρος), ο Δημήτρης Τζουμάκης (Άγης) και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος (Αποστόλης). Δίπλα τους η αφρόκρεμα της σύγχρονης ελληνικής κωμωδίας που περιλαμβάνει τους «παλιούς» Ελένη Καστάνη, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Τάνια Τρύπη, Ζέτα Δούκα, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, μεταξύ πολλών άλλων. Νέος χαρακτήρας στο κάστ είναι ο Τζέρι του φοβερού Σωτήρη Καλυβάτση, ενώ επιστρέφει πάλι ο Κώστας Βουτσάς!

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη περνάει ο Αντώνης Αγγελόπουλος ("Στο Παρά Πέντε"), και τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα και Σίφνο.

Η «NHΣΟΣ 2» θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες όλης της χώρας στις 22 Δεκεμβρίου 2011.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.