Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Στη δημοσιότητα φωτογραφία του νεκρού Μάικλ Τζάκσον [ VIDEO ]

Το άψυχο κορμί του Μάικλ Τζάκσον, μόλις λίγες ώρες μετά το θάνατό του, απεικονίζεται σε φωτογραφία που παρουσιάστηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, όπου εκδικάζεται η υπόθεση του γιατρού του τραγουδιστή.

Η δίκη του γιατρού Κόνραντ Μάρεϊ, .......

ο οποίος κατηγορείται για φόνο εξ αμελείας επειδή χορήγησε το φάρμακο που προκάλεσε το θάνατο του Μάικλ Τζάκσον, έχει συγκεντρώσει τα φώτα της δημοσιότητας και αναμένεται να ρίξει φως στις τελευταίες ώρες του «Βασιλιά της ποπ», και στο ρόλο που έπαιξε ο γιατρός στο θάνατό του.

Στην αγόρευσή του, ο εισαγγελέας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «οι αποδείξεις θα δείξουν ότι ο Μάικλ Τζάκσον όντως άφησε τη ζωή του στα χέρια του Κόνραντ Μάρεϊ. Ήταν λάθος του να του δείξει εμπιστοσύνη».

Από την πλευρά του, ο συνήγορος του Μάρεϊ δήλωσε ότι ο τραγουδιστής «ενήργησε εν αγνοία του γιατρού, χωρίς την άδεια του, αντίθετα με τις συμβουλές του και αυτό που έκανε προκάλεσε το θάνατό του». Μάλιστα, παρουσίασε και ένα ηχητικό ντοκουμέντο, στο οποίο ο Τζάκσον ακούγεται να λέει: «Πρέπει να είμαι εκπληκτικός. Όταν ο κόσμος θα φεύγει από το σόου μου, θέλω να λένε: δεν έχω ξαναδεί τίποτα τέτοιο στη ζωή μου. Είναι εκπληκτικό. Είναι ο μεγαλύτερος τραγουδιστής στον κόσμο. Θα πάρω τα λεφτά, ένα εκατομμύριο παιδιά, παιδικό νοσοκομείο, το μεγαλύτερο του κόσμου: Νοσοκομείο Παίδων Μάικλ Τζάκσον».

Στην περίπτωση που ο Μάρεϊ καταδικαστεί, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.