Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Το Facebook θα μας επιτρέπει να γνωρίζουμε σε ποιους δεν αρέσουμε

Είναι γεγονός ότι το Facebook με τις συνεχείς αλλαγές-είτε μορφολογικά είτε δομικά-έχει εκνευρίσει αρκετούς χρήστες τον τελευταιό καιρό. Και όμως έρχονται και νέες αλλαγες..

Μέχρι τώρα μπορούσε κάποιος να διαγράψει έναν 'φίλο' χωρίς να το γνωρίζει ο δέυτερος και χωρίς να έρχεται κάποια ειδοποίηση.Γι αυτό λοιπόν και ο Ζούκερμπεργκ,με το νέο χαρακτηριστικό που πρόσθεσε (Timeline) θα μπορεί κανείς στο εγγύς μέλλον να βλέπει ποιός και πότε τον εχει διαγράψει.

Με το νέο προστιθέμενο χαρακτηριστικό, ........

δίνεται η δυνατότητα στον χρήστη να είναι σε θέση να βλέπει χρονικά ποιοι από τους παλαιότερους φίλους του, αποφάσισαν να σταματήσουν τη 'σχέση' μαζί του σε συνδυασμό με κάθε εικόνα, μήνυμα ή εφαρμογή που χρησιμοποιεί.

Μιλώντας στο buzzfeed, διευθύντρια της Mashable τόνισε: «Δίνεται ο τρόπος με τον οποίο μπορεί κάποιος να μεταβεί σε συγκεκριμένο χρονικό σημείο του παρελθόντος και να δες ότι κάποιος φίλος του τον είχε διαγράψει πριν από τρία χρόνια.Πιστέυω ότι αυτό θα στεναχωρήσει πολύ κόσμο»

Το Facebook ειναι πασιφανές ότι προσπαθεί να εξελιχτεί από ένα ιντερνετικό μέρος ανταλλαγής μηνυμάτων και φωτογραφιών, σε μία 'έδρα' όπου 800.000.000 χρήστες θα μοιράζονται τις αναμνήσεις, τις διαφορές τους, αλλά και τα όνειρά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.