Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Πλεμμένος χθές επιχείρησε να ρίξει τους τόνους που ο ίδιος είχε σηκώσει.

Τους τόνους επιχείρησε να ρίξει χθες η Μεσσηνιακή εφημερίδα του Πλεμμένου "Ελευθερία" όπου μετά το αυτοξεβράκωμα και τον αυτοεξευτελισμό που έπαθαν το Σάββατο αποκαλύπτοντας μας με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι καλά ή κακά δημοσιεύματα θα εξαρτώνται από το πόσα χρήματα πέφτουν στα ταμεία τους μέσω των καταχωρήσεων και των πόντων των καταχωρήσεων. Το είδαμε τόσο καιρό αυτό με τις συνεχείς επιθέσεις κατά του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου με δήθεν παραίτηση Πουλοκέφαλου, με δήθεν αεροπορικές επιδρομές από κουνούπια με τον ιό του Δυτικού Νείλου και άλλες τέτοιες τρίχες.

Σημειώνουμε ότι σχετικά με τα κουνούπια η Ελευθερία .......

έφαγε διπλή σβουριχτή σφαλιάρα και από τον Τατούλη και από τον Λοβέρδο. Δεν θα κάτσουμε να μετρήσουμε τις συνεχόμενες διαψεύσεις που έχει εισπράξει η εφημερίδα.

Γράφει:

Καιρός για ψυχραιμία, όχι για αντιδικίες

Το τελευταίο πράγμα που με απασχολεί αυτό τον δύσκολο καιρό είναι να αντιδικήσω με ένα μέσο ενημέρωσης, πολλώ δε μάλλον με το “Θάρρος”. Εφημερίδα με την δική της ιστορία μέσα στην οποία ελάχιστα ψήγματα έχω προσθέσει και εγώ, αντλώντας παράλληλα εμπειρίες για να γράψω τη δική μου ιστορία.
Παρεξήγησε προφανώς η φίλη Αντα Αποστολάκη τα όσα γράψαμε για την προσπάθεια χειραγώγησης των μέσων από τον Τατούλη. Εμείς κατά κύριο λόγο είμαστε ο στόχος του και φυσικά όποιος άλλος... βρεθεί πρόθυμος. Το ότι το “Θάρρος” είναι πρώτο στη λίστα των καταχωρίσεων δεν σημαίνει ότι ήδη χειραγωγείται. Το δόλωμα έχει πέσει προς όλους. Στο χέρι του καθενός είναι αν θα... τσιμπήσει.
Στο χέρι του καθενός ακόμα είναι να του επιστρέψει την πρόσκληση και να δείξει με την στάση και την γραμμή του ότι τον απασχολεί η ανάπτυξη της Περιφέρειας και όχι η καριέρα του περιφερειάρχη.
Αν τέλος Αντα επιμένεις ότι η “Ε” έπαιρνε ή παίρνει την μερίδα του λέοντος, δώσε όσα στοιχεία έχεις στην δημοσιότητα ή αν δεν έχεις πες μου να σου στείλω όσα έχουμε καταγράψει σε βάθος χρόνου και αφού τα μελετήσεις μπορείς να τα δημοσιεύσεις. Ας γνωρίζουν όμως οι αναγνώστες ότι και ο Ν. 2328/95 και ο Ν. 3548/07 μιλάνε για ίση κατανομή ανεξάρτητα αν κάποιου η κυκλοφορία αγγίζει το τετραπλάσιο όλων των άλλων. Και τους νόμους οφείλουμε να τους σεβόμαστε ακόμα και αν δεν μας συμφέρουν.

Ντίνος Δ. Πλεμμένος

Υ.Γ.: Για την ανεξαρτησία και την μη χειραγώγηση της “Ε” μας αρκεί η άποψη των αναγνωστών που μας ανεβάζουν στην πρώτη θέση της κυκλοφορίας εδώ και δεκαετίες.

Για το τελευταίο παίζεται πλέον.... Όσο όμως και να προσπαθεί να ρίξει τους τόνους η αλήθεια ειπώθηκε ολόγυμνη και θα παραμείνει έτσι. Η δημοσιογραφία της "Ελευθερίας" είναι δημοσιογραφία του υποδεκάμετρου και των εκατοστών στις καταχωρήσεις. Δεν τα λέμε εμείς. Εκείνοι τα παραδέχτηκαν το Σάββατο. Δεν είναι αυτά που είχαν χρόνια συνηθίσει με την νομαρχία και με Δήμους; Θα χτυπάει όποιον δεν τους πλερώνει καλά και με αρκετά ευρώπουλα.

Το μάθαμε πλέον τον λόγο. Η σωστή δημοσιογραφία σε αυτούς εξαρτάται από το πόσα εκατοστά καταχώρησης τους δίνει ένας Δήμος ή ή περιφέρεια.
Έδειξαν το Σάββατο που έριξαν το προσωπείο τους και είδαμε την αποκρουστική τους εικόνα ότι δεν σέβονται τους αναγνώστες τους πρώτα απ' όλα που από το υστέρημα τους τους πληρώνουν με τα 25 περίπου ευρώ τον μήνα για συνδρομή αλλά και αυτούς που παίρνουν με το ευρώ τους την εφημερίδα από το περίπτερο.
Εμείς έχουμε σταματήσει από πέρσι την συνδρομή μας σε αυτούς. Και όσον αφορά την αγορά πότε πότε της εφημερίδας..... το ευρώ μας δεν θα το δουν ούτε μια φορά την δεκαετία.

Για να μην αναφερθούμε στα κολπάκια του Πλεμμένου με τους φορείς και τα τηλέφωνα που είχε κάνει κλαίγοντας να παίρνει πρώτα η εφημερίδα του τα δελτία τύπου και την άλλη μέρα οι ιστοσελίδες και τα blogs. Γιατί το έχει κάνει και αυτό ο κ. Πλεμμένος.
Έχει πάρει τηλέφωνα τους πάντες. Μηδενός εξαιρουμένου. Ετσι δεν είναι κ. Ντίνο Πλεμμένε; Τα λέμε καλά; Θέλετε να αναφερθούμε περισσότερο στο θέμα; Θέλετε να σου πούμε τους φορείς και όπου αλλού έχετε πάρει τηλέφωνα; Εμάς μας αρέσει η αλήθεια.
Αν θέλετε να σας πούμε που και που τηλεφωνήσατε για να παίρνει πρώτη η "Ε" τα Δελτία τύπου και την άλλη μέρα οι ειδησεογραφικές ιστοσελίδες και blogs. Πονηρούλη Κ. Πλεμμένε........

Μας έκοψες το πρωτοσέλιδο που έστελνες γιατί γράψαμε ότι δημοσιογράφος σου (που γράφει άρθρα τα οποία ούτε καν η γυναίκα του δεν διαβάζει... φαντάσου το γιατί) είχε κάτσει σούζα σαν αλογάκι μπροστά στην παντόφλα της γυναίκας του. Αν θες να στο θυμίσουμε.
Έδωσε εντολή ο Μέγας αυτοκράτορας της "Ελευθερίας" να μην ξαναστείλουν σε εμάς το πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας. Αυτό είχαμε πάρει σαν απάντηση από τον Λαγό.
Και μας έκανες την μούρη κρέας κ. Πλεμένε. Χεστήκαμε πατόκορφα (ζητάμε συγνώμη από τους αναγνώστες μας για την φράση) κ. Πλεμμένε αν είχαμε ή όχι το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας σου.
Φυσικά οι αναγνώστες μας μας ρώτησαν με e-mail που είναι η Ελευθερία γιατί δεν βάζουμε το πρωτοσέλιδο αλλά ποτέ δεν τους είπαμε τον πραγματικό λόγο.
Σήμερα όμως είναι ευκαιρία να μάθει ο κόσμος όλη την αλήθεια.

Και όταν μετά από λίγο καιρό αποφάσισες να μας το ξαναστείλεις σου στο στείλαμε πίσω μαζί με κράξιμο. Πριβέ κράξιμο όμως στο Ε-mail της εφημερίδας.
Αν δεν έχεις ενημερωθεί ρώτα την γραμματεία. Θα το θυμούνται... Γιατί μας απάντησαν ότι ήρθε εκ παραδρομής.... Φθηνή και γελοία δικαιολογία.
Το έχουμε το e-mail. Αν θες στο στέλνουμε έτσι για να το έχεις στην συλλογή σου.

Άφησες υπονοούμενα ότι οι ιστοσελίδες και τα blogs χειραγωγούνται από την Τρίπολη. Και εννοούσες οικονομικά. Αν έχεις τέτοιες αποδείξεις με ατράνταχτα στοιχεία όμως δημοσίευσε τις να μας κάνεις ρόμπα όλους. Αν δεν έχεις όμως - που δεν έχεις γιατί δεν υπάρχει τίποτα- είσαι Ψεύτης και ένας κοινός συκοφάντης.

Αποκαλείς τους bloggers αλήτες και ότι έχουμε στήσει δίκτυο υπεράσπισης του Πέτρου μέσα από την φυλλάδα σου. Κάνεις λόγο για σύστημα υποστήριξης Τατούλη και άλλες τέτοιες αηδίες. Αμ μεγαλύτερη αλητεία υπάρχει κ. Πλεμένε από το να γράφεις κατά ενός περιφερειάρχη χωρίς να βρίσκεις τίποτα καλό γι αυτόν επειδή δεν στα σκάει;
Ποιός είσαι ρε φίλε; Ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη της Μεσσηνίας; Κάποτε μας πούλαγες το παραμυθάκι ότι είσαι Μεσσηνιάρχης. Σήμερα τι το παίζεις; Μεσσηνιακός Δ.Ο.Λ;

Σας αφήνουμε στην κατρακύλα που πήρατε και που από το Σάββατο επιταχύνατε τον κατήφορο σας. Ευχόμαστε για εσάς τα φρένα να μην πιάνουν και ο κατήφορος να είναι μακρύς. Ξέρουμε όλοι πλέον ότι το αν θα δημοσιεύσετε κάτι καλό ή κακό για κάποιον εξαρτάται από το αν αυτός πέρασε πρώτα από τα ταμεία της εφημερίδας σου.
Το διαβάσαμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ στο φύλλο του Σαββάτου. Δεν χρειάζεται να πεις κάτι άλλο. Το είπες ξεκάθαρα.

Αλλα θέλω ο Τατούλης στις καταχωρήσεις του να εξαιρέσει ΤΕΛΕΙΩΣ την Ελευθερία. Και αυτό αποτελεί πρόταση μας προς την Περιφέρεια και τον ίδιο τον Πέτρο και το Γραφείο Τύπου.
Καταχωρήσεις οπουδήποτε αλλού ΕΚΤΟΣ της Ελευθερίας. Για να δούμε τότε. Θα εξακολουθείς να χύνεις χολή εναντίον ανθρώπου που σε αντίξοες οικονομικά συνθήκες προσπαθεί να προσφέρει έργο στον τόπο;

Νομίζουμε ότι οι αναγνώστες απαιτούν από τον κ. Πλεμένο και τον κάθε κ. Πλεμμένο σεβασμό. Να γράφει στην εφημερίδα τις ειδήσεις στην πραγματική τους διάσταση και όχι στην διάσταση που ορίζουν τα συμφέροντα των εκατοστών ενός υποδεκάμετρου.

Όσο για τον χθεσινό σας τίτλο στην ηλεκτρονική σας έκδοση: "Αφού... έφαγε πόρτα ο Τατούλης για αρχιπεριφερειάρχης, την κάνει από το ΠΑΣΟΚ και ξαναθυμάται τη Ν.Δ." θα σου πούμε μια μόνο κουβέντα και θυμήσου τα λόγια μας.

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ όσο και αν αυτό σου προκαλεί εφιάλτες. Την θέση την έχει ήδη έτοιμη και γράφει επάνω της την φράση "ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΤΡΑΝ".

Φιλάκια.

ΥΓ. Σου στέλνουμε το δωράκι μας (Η δημοσίευση του Σαββάτου με το αυτοξεβράκωμα)



1 σχόλιο:

  1. Και κάτι ακόμα κ. Πλεμένε που ξεχάσαμε.
    Στο φύλλο της εφημερίδας σου της 3ης Σεπτεμβρίου Σελίδα 2 γράφει σε σχόλιο κάτω απο την φωτογραφία με την καρδιά:

    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για την πλέον αστεία ιστορία των γελωτοποιών μπλόγκερ του συστήματος Τατούλη:.....
    Το ποιος είναι γελωτοποιός φάνηκε στην πρώτη σελίδα με το αυτοξεβράκωμα σας.

    Ξανά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.