Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Μήνυμα Νάντιας για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Εύχομαι σε όλα τα παιδιά, στους δασκάλους, τους καθηγητές και τις οικογένειές τους στη Μεσσηνία, αλλά και σε όλη την Ελλάδα καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Η έναρξή της βρίσκει εκπαιδευτικούς και μαθητές σε μια περίοδο αλλαγών και μεταρρυθμίσεων σε όλες τις βαθμίδες του σχολείου.

Ένα σχολείο ανοικτό στην κοινωνία, στη γνώση, την καινοτομία, την έμπνευση και τη δημιουργία.

Ένα σχολείο που θα προκαλεί το ανήσυχο νεανικό πνεύμα και θα δίνει απαντήσεις στα ερωτήματα και τους προβληματισμούς του.

Ένα σχολείο, είμαι σίγουρη, με αρχές, αξίες και ........

υπευθυνότητα, διδασκόντων και διδασκομένων!

Καθηγητές, δάσκαλοι, γονείς και φορείς, με τη χρησιμοποίηση του Ψηφιακού Σχολείου, την υποστήριξη πρόσθετου διδακτικού υλικού και την αλληλεγγύη του μαθητή και του δασκάλου, οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε αυτές τις πρώτες δύσκολες μέρες.

Να τις ξεπεράσουμε με θετικό πνεύμα και κοινή προσπάθεια.

Εύχομαι σε όλους, η νέα σχολική χρονιά να είναι ήρεμη, αποδοτική και δημιουργική.

Ένα ακόμη παράθυρο φωτός στον κόσμο της γνώσης.

Μια χρονιά που θα φέρει μαζί της νέες προκλήσεις, νέες αγωνίες, αλλά και νέες ελπίδες για όλους, με στόχο την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων σε όλα τα επίπεδα.

3 σχόλια:

  1. Ρε Ναντια..εξυπνο κοριτσι εισαι....μην λες..Μαλκς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντί να ντρέπεστε εσείς οι ΠΑΣΟΚοι για τα χάλια που οδηγήσατε την Παιδεία, έχετε το θράσος να ειρωνεύεστε και να λοιδορείτε τον Ελληνικό λαό.
    Πέρσι η Διαμαντοπούλου καταργούσε τον ΟΕΔΒ και φέτος απορούσε και ενίστατο για την μη έγκαιρη έκδοση των σχολικών βιβλίων θεωρώντας υπεύθυνο τον ΟΕΔΒ(;!).
    Η νέα σχολική χρονιά βρίσκει τα σχολεία χωρίς δασκάλους και καθηγητές, τους μαθητές σε άλλα σχολεία και όλους μαζί χωρίς διδακτική ύλη.
    Νομίζεις ότι με την ύφεση που έχει οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ την χώρα και με την παράλογη φορολογία την οποία έχει επιβάλει, περισσεύουν χρήματα στους γονείς για να αγοράζουν φωτοτυπίες ή υπολογιστές για τα CD rom σας;
    Δύο ερωτήσεις.
    1) Αυτή είναι η "δωρεάν παιδεία", με την αποσάθρωση της Εκπαίδευσης και τα φροντιστήρια από την 1η Δημοτικού;
    2) Το παιδί σου σε ποιό σχολείο το στέλνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυρία Νάντια αρκετά! Αρχίζετε να γίνεστε ιδιαίτερα ενοχλητική, με τις καθημερινές σας δηλώσεις, "επί παντός του επιστητού".
    Εάν νομίζετε πως ο τρόπος προβολής σας που έχετε επιλέξει πως είναι ο ενδεδειγμένος τότε "πλανάσθαι πλάνην οικτράν".
    Ολοένα κερδίζετε την καθολική αντιπάθεια ακόμα και των μέχρι πρότινος ένθερμων υποστηρικτών σας,γιατί δυστυχώς υπήρξε κι'αυτό το είδος.
    Σήμερα όμως με την κατάπτυστη και ισοπεδωτική για την κοινωνία πολιτική της κυβέρνησης που με υπέρμετρο ενθουσιασμό υπερψηφίσατε δεν νομίζω πλέον πως θα βρείτε αφελείς να σας ξαναψηφίσουν.
    Τέλος με την τοποθέτησή σας για τα σχολεία υπερβήκατε κάθε όριο θράσους και προκλητικότητας με δεδομένο το χάλι τουλάχιστον της έναρξης του φετινού σχολικού έτους και τα σχολεία του Νομού μας που συγχωνεύθηκαν ή καταργήθηκαν και για τα οποία σιωπήσατε αιδημόνως.
    Φτάνει πια η υποκρισία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.