Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Νέα σκληρή ανακοίνωση Βγενόπουλου

Συνεχίζεται ο χαρτοπόλεμος

Ο "χαρτοπόλεμος" στον Παναθηναϊκό συνεχίζεται με τον Ανδρέα Βγενόπουλου να επισημαίνει ότι οι πέντε όροι για να προχωρήσει έγιναν... ένας. Διαβάστε ποιος είναι και τι λέει σε Τζίγγερ και σε συγκεκριμένα μιντιακά συγκροτήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση Βγενόπουλου

Το συμφέρον του Παναθηναϊκού αυτή ...........

τη δύσκολη περίοδο επιβάλει να παραμερισθούν οι επικοινωνιακές τακτικές και οι εγωισμοί και να αναδειχθεί η ουσία.

Η επιστολή που έστειλα στον κ. Δ. Γόντικα για να την διαβιβάσει στον κ. Γ. Βαρδινογιάννη ήταν ιδιωτική και εμπιστευτική. Ο ίδιος επέλεξε να την δημοσιοποιήσει αφήνοντας αυτή την διαπραγμάτευση να συνεχισθεί ή να ολοκληρωθεί στο πεδίο της δημοσιότητας που το χειρίζεται με μεγαλύτερη επιτυχία.

Η ουσία όμως είναι ότι οι πέντε όροι που έθεσα δεν είναι «νέοι όροι», όπως ορισμένα ΜΜΕ ανέφεραν, αλλά εξειδίκευση των όρων που έθεσα από την αρχή σε Συνέντευξη Τύπου, όπου αναφέρθηκα σε ομόνοια-συσπείρωση, στη ΓΗΠΕΛ και στο προπονητικό της Παιανίας.

Η ανταπόκριση του κ. Γ. Βαρδινογιάννη στην προσπάθειά μου να σωθεί ο Παναθηναϊκός ήταν «δεν θα σταθώ εμπόδιο». Θέτω υπό την κρίση όλων το εάν η κατασυκοφάντηση και προσπάθεια απαξίωσής μου και η αποθάρρυνση άλλων επώνυμων Παναθηναϊκών ήταν συνεπής με την θέση του. Όμως, σε κάθε περίπτωση, εάν πραγματικά θέλει να αποχωρήσει οριστικά από τον Παναθηναϊκό, δεν είναι λογικό να αρνείται να αναλάβει έστω και μικρό μέρος των ευθυνών που του αναλογούν. Αφού λοιπόν δεν μου αφήνει άλλη επιλογή από την δημόσια διαπραγμάτευση του διαμηνύω ότι για το καλό του Παναθηναϊκού, εάν τα θέματα της ομόνοιας και της Παιανίας συζητηθούν καλόπιστα, θα βρεθεί λύση ή θα υποχωρήσω.

Ο μόνος όρος που είναι αδιαπραγμάτευτος από εμένα αφορά τη ΓΗΠΕΛ όπου πρέπει να αναλάβει ολοκληρωτικά τις οικονομικές και νομικές ευθύνες των χειρισμών του.

Νομίζω ότι εάν απορρίψει αυτό το μοναδικό πλέον όρο θα δημιουργηθούν ουσιαστικές αμφιβολίες για τις πραγματικές του προθέσεις περί αποχώρησης, αλλά και για το μέλλον του Παναθηναϊκού, παρόλο που είναι αδιανόητο να επιθυμεί να οδηγήσει την ΠΑΕ στο Πρωτοδικείο και στην πτώχευση.

Υ.Γ. Προς μιντιακό συγκρότημα κατασκευαστή (ΕΘΝΟΣ, GOAL, SENTRA FM), συνεταίρου του κ. Γ. Βαρδινογιάννη στο MEGA και εργολάβου του γηπέδου του Βοτανικού(!): Πάρτε το απόφαση, αυτή η «χρυσή» δουλειά χάλασε.

Sport24

2 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ,ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ.ΕΡΓΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
    ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
    Γ.Σ. ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η γνωστή άγνωστη ομάδα των φανατικών του ΠΑΟ έχει λουφάξει. Οι έρευνες όμως συνεχίζονται και δεν θα σταματήσουν γιατί υπάρχουν μαρτυρίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.