Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ: ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ κ. ΑΛΕΥΡΑ ΠΕΡΙ ΔΥΝΑΜΙΚΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ;

Αντιλαμβανόμενη τις όποιες καλές προθέσεις , θα ήθελα να τονίσω πόσο υποκριτικό ακούγεται το ότι θα «παλέψουν οι φορείς» για να παραμείνει το Κέντρο Διαβιβάσεων στην πόλη της Καλαμάτας!

Επειεικώς αναφερόμενη , θα έλεγα πως απορία προκάλεσε στους Μεσσήνιους πολίτες το όψιμο ενδιαφέρον και η μαχητικότητα του νέου Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας κ.Αλευρά σε ειλημμένες αποφάσεις.

Δυστυχώς για την πόλη της Καλαμάτας αλλά και για τη ............

Μεσσηνία γενικότερα, οι Κυβερνητικοί σχεδιασμοί επιφύλαξαν δυσάρεστες εκπλήξεις!

Λουκέτα και υπανάπτυξη!

Μακάρι κ.Αντιπεριφερειάρχα να πετύχετε με τη μαχητικότητά σας , την παραμονή του ΚΕΔΒ και να αποτρέψετε τους σχεδιασμούς για λειτουργία στο χώρο αυτό κέντρου λαθρομεταναστών!

Μακάρι να πετύχετε την παραμονή του Ινστιτούτου Ελαίας και του ΕΘΙΑΓΕ στην Καλαμάτα, όπως σε πρόσφατη συνέντευξή σας ,διαβεβαιώσατε!

Μακάρι να δραστηριοποιηθείτε προκειμένου να μειωθούν οι απαράδεκτες τιμές των διοδίων ,κάτι το οποίο είχε εξαγγελθεί με τυμπανοκρουσίες από τον αρμόδιο Υπουργό !

Μακάρι να πετύχετε την επαναλειτουργία του σιδηροδρομικού δικτύου ,που έχει αποκόψει σιδηροδρομικά την Πελοπόννησο και η κατασκευή της Ολυμπίας Οδού να φτάσει μέχρι την Τσακώνα!

Μακάρι ,να κινηθείτε δραστήρια και με μέτρο πίεσης τέτοιο , για να επαναφέρετε στην Καλαμάτα το Στρατολογικό Γραφείο!

Τελικά βρισκόμαστε στο φθινόπωρο του 2011 και η Μεσσηνία αν κάνει τον απολογισμό της θα δει, ότι απλώς βρέθηκε τουλάχιστον μία δεκαετία πίσω σε όλες τις διεκδικήσεις και επιδιώξεις της.

Βέβαια στους κατοίκους αυτού του τόπου, είναι γνωστή η πολιτική που ακολουθεί διαχρονικά το ΠΑΣΟΚ όταν αναλαμβάνει την Κυβέρνηση της Χώρας ,για τη Μεσσηνία.

Λόγια, έργα επί χάρτου, υποσχέσεις και προσδοκίες!

Πραγματικότητα; Λουκέτα , απομόνωση, συρρίκνωση και αποδόμηση όλων των έργων που έκαναν οι προηγούμενοι και φυσικά φτώχεια και δυσκολίες για το λαό!

Διαβάσαμε πρόσφατα στις ημερήσιες τοπικές εφημερίδες της Μεσσηνίας , πως η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ , κατά τη διάρκεια της περιφερειακής συνδιάσκεψης ΠΑΣΟΚ Πελοποννήσου στην Κόρινθο, κατέθεσε προτάσεις για την ανάπτυξη του τόπου.

Πράγματι είναι πολύ σωστό και δείγμα της νέας αντίληψης περί κομματικής προσέγγισης, ακόμη και τα κομματικά όργανα του Κυβερνώντος κόμματος στο Νομό Μεσσηνίας να αναδεικνύουν την υστέρηση στην ανάπτυξη , να προτείνουν τρόπους για να επιτευχθεί αυτή και με εύσχημο τρόπο , να εγκαλούν την Κυβέρνησή τους για τη μέχρι τώρα μεταχείριση της Μεσσηνίας!

Η συστηματική και σχεδιασμένη κατά πολλούς υποβάθμιση της Μεσσηνίας, έχει εξοργίσει τους πολίτες , που βιώνουν επιπρόσθετα και τις τραγικές επιπτώσεις της αδιέξοδης πολιτικής που ακολουθεί ο κ.Παπανδρέου και η Κυβέρνησή του και επιζητούν πράξεις και όχι ανέξοδα λόγια !

ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ
-ΤΟΜΕΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΜΕ ΝΟ.ΔΕ.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ & ΤΟΜΕΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Ν.Δ.

ΣΧΟΛΙΟ
Κυρία Μπούζα μας σας είχαμε ρωτήσει δεκάδες φορές κυρίως προεκλογικά τι προσέφερε στην Μεσσηνία η 14ετής παρουσία ως Νομάρχη του Δημήτρη Δράκου.
ΠΟΤΕ δεν μας απαντήσατε. Σας ζητήσαμε εκατοντάδες φορές να μας πείτε ένα μόνο μεγάλο και ολοκληρωμένο έργο που έκανε η τέως Νομαρχία και ο επί 14 χρόνια Νομάρχης Δράκος.
Ποτέ δεν μας απαντήσατε παρά μόνο κάτι φούμαρα μας λέγατε.
Σήμερα τι πάτε να πείτε και τι παραμύθια πάτε να μας πουλήσετε; ότι η Μεσσηνία γνώρισε ανάπτυξη όσο ήταν Νομάρχης ο Δράκος; Μέσα από ποιό έργο του; Το μηδενικό έργο Δράκου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.