Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Άναψε φωτιές ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νάσος Αλευράς

Ζήτησε άμεσα πρόωρες εκλογές ή συγκυβέρνηση ! "Βόμβα" κατά Παπανδρέου από τον Νάσο Αλευρά Ζήτησε άμεσα πρόωρες εκλογές ή συγκυβέρνηση

Φωτιές ανάβει με δηλώσεις του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νάσος Αλευράς, μια ημέρα μετά την ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου στην Κ.Ο. Ο κ. Αλευράς τάσσεται ανοιχτά υπέρ του ενδεχόμενου της συγκυβέρνησης, άλλωστε, όπως είπε, το ίδιο είχε κάνει και ο πρωθυπουργός πριν από τρεις μήνες.

Σε συνέντευξή του στον ρ/σ Real άσκησε δριμεία .........

κριτική στην κυβέρνηση επισημαίνοντας ότι έχει καθυστερήσει δραματικά στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, κάτι που έπρεπε να είχε γίνει από το 2010, όπως είπε, με αποτέλεσμα να ζούμε ένα θρίλερ κάθε φορά που πρέπει να πάρουμε την δόση από την τρόικα....

Ο κ. Αλευράς επανέλαβε ότι η προσφυγή σε πρόωρες εκλογές κρίνεται επιβεβλημένη, σημειώνοντας ότι θα έπρεπε να έχει γίνει πριν από το καλοκαίρι, για έχει τη λαϊκή έγκριση η κυβέρνηση που θα προκύψει να προχωρήσει στα απαιτούμενα, ενώ τόνισε ότι είναι αδήριτη η ανάγκη για συγκυβέρνηση.

BEST ΤV

3 σχόλια:

  1. Politika-gr
    Πρετεντέρης: Η Ν.Δ. ...φταίει για τα σχολικά βιβλία
    Posted on -



    Μεγαλωμένος και αντρειωμένος στη λαίλαπα ΠΑΣΟΚ, πίστευα ότι τα έχω δει όλα και ότι θα μπορούσα να αναλύσω με ακρίβεια, κάθε νοητή υπέρβαση, κάθε λεκτική ακράτεια και κάθε μιντιακή έξαρση του λαοπλάνου αυτού κόμματος.

    Σήμερα δηλώνω αδαής και σηκώνω τα χέρια ανήμπορος μπροστά στα κατορθώματα του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος.

    Γιατί σήμερα διάβασα ξέπνοος μια υπερβατική ανάλυση αυτού του τέρατος της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας, του κ. Πρετεντέρη, σύμφωνα με τον οποίο υπαίτιοι για την ξεφτίλα των σχολικών βιβλίων είναι ο κ. Λυκουρέντζος και οι υπόλοιποι φιρφιρίκοι (sic) της Ν.Δ.!!!

    Σύμφωνα με την περισπούδαστη ανάλυση του σταρ της μνημονιακής δημοσιογραφίας, αυτό συμβαίνει εν ολίγοις γιατί η διαπλεκόμενη Ν.Δ. συντηρεί ανάρμοστες σχέσεις με το δικαστικό σώμα και ελέγχοντας με έναν ποταπό τρόπο το ελεγκτικό συνέδριο, σπεκουλάρησε απέναντι σε παιδιά και γονείς και σαμποτάρησε την εκτύπωση των βιβλίων, με σκοπό να εκθέσει την αθώα υπουργό!!!

    Όχι, δεν πρόκειται για σενάριο ταινίας θρίλερ. Όλα τα παραπάνω βρίσκονται σε κοινή θέα στα ηλεκτρονικά ‘’Νέα’’, στην καθημερινή στήλη του κρατικοδίαιτου δημοσιογράφου.

    Τώρα πια ξέρω καλά ότι στην πολύπαθη χώρα μας:

    - Οι φιρφιρίκοι της Ν.Δ. ευθύνονται για την έλλειψη βιβλίων

    - Η παγκόσμια ύφεση ευθύνεται για τα χάλια της οικονομίας

    - Οι συνδικαλιστές για τη διαφθορά στο δημόσιο

    - Ο Σαμαράς για την απεργία των ταξί

    - Ο ΣΥΡΙΖΑ για το μεταναστευτικό αλλά και γενικότερα για όλα τα παραπάνω

    Το γεγονός ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχει τον απόλυτο κοινοβουλευτικό έλεγχο είναι μια μικρή λεπτομέρεια, που ουδόλως ευθύνεται για την πορεία της χώρας.

    Είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που αγωνίζεται με νύχια και με δόντια για τη σωτηρία της χώρας απέναντι σε όλους τους υπόλοιπους, που επιθυμούν την καταστροφή και το χάος.


    Κακοφωνίξ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τωρα που ερχεται το πολιτικο τελος του χειροτερου πασοκ που κυβερνησε αυτον τον τοπο αρχισαν οι βολευτες να βγαζουνε δηθεν γλωσσα για την κακη κυβερνηση μπας και σωθουνε και εκλεγουνε στις επερχομενες εκλογες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ στην θέση τους, θα ανησυχούσα για περισσότερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.