Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Μήνυμα αναγνώστριας που λέει πολλές αλήθειες.

Το παρακάτω κείμενο αποτελεί σχόλιο στη δημοσίευση "Το ίδιο έργο σε επανάληψη και ο Σαμαράς το "χαβά του". (πρώτο σχόλιο) και στο οποίο σχόλιο η αναγνώστρια γράφει μεγάλες αλήθειες. Δείχνει ότι έχει πετάξει τις κομματικές παρωπίδες και βλέπει τα πράγματα πιο καθαρά απ ότι πριν.

Ας το διαβάσουμε.........

Διαβάζω καθημερινά το blog και δεν σας κρύβω ότι μου αρέσει πολύ και το έχω στην αρχική μου σελίδα.
Καθώς διάβαζα το θέμα αυτό, θέλησα να εκφράσω την γνώμη μου για την σημερινή κατάσταση της χώρας μας.
Ξεκαθαρίζω από την αρχή ότι είμαι πρώην πλέον ΝεοΔημοκράτισα.
Δηλαδή για να καταλάβω τώρα. Ο Σαμαράς θέλει να γίνει Εθνοσωτήρας τώρα; Ο Σαμαράς που δεν ήξερε τίποτα ενώ ήταν υπουργός πολιτισμού στην προηγούμενη κυβέρνηση Καραμανλή για την κατρακύλα που έβαλε η ΝΔ την Ελλάδα. Δεν ήξερε τίποτα το πουλάκι μου για το χείλος του γκρεμού που έφερε την Ελλάδα ο Παυλόπουλος.
Σήμερα πάει να εξαπατήσει για μία ακόμα φορά τον λαό παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως Εθνοσωτήρα.
Ο Σαμαράς που δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί στις περιφερειακές εκλογές τον τόπο που εκλέγεται. Ήθελε για δική του την περιφέρεια Πελοποννήσου και ας έχανε όλες τις υπόλοιπες. Αλλά δεν του έκατσε. Αυτήν που ήθελε την έχασε. Όταν δεν μπορείς να υπερασπιστείς την περιφέρεια σου τότε θα υπερασπιστείς ολόκληρη Ελλάδα;

Αρκετά αυτοί οι δυο (ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ) μπαστακώθηκαν στον σβέρκο του λαού 37 χρόνια τώρα. Να μείνουν εκτός βουλής αν είναι δυνατόν, για να μάθουν να σέβονται το λαό.
Όσο ξέρουν ότι θα κυβερνάνε πότε ο ένας και πότε ο άλλος η κατάσταση θα παραμένει άθλια για τον πολύπαθο λαό μας και άσπρη μέρα δεν θα δούμε.

Καμαρώνουν που ο γέρο Καραμανλής μας έβαλε στην Ευρώπη. Τα χάλια από αυτή την ένταξη δεν τα βλέπουν; Ανάθεμα και στον Σιμήτη που μας έβαλε και στο ευρώ. Ήταν ο τάφος μας αυτό.
Ήθελε η υψηλή κοινωνία της Ευρώπης ένα νόμισμά κοινό. Αυτό τους ένοιαζε. Τίποτε άλλο. Ενα νόμισμα για όλη την Ευρώπη. Να τα χάλια τώρα. Ενα νόμισμα γυμνό και κάτι γελοίοι Ευρωπαίοι να τρέχουν να μπαλώσουν τρύπες στο διάτρητο σαν σουρωτήρι νόμισμα τους.

Αχ ρε Δραχμούλα που είσαι τώρα. Το νεράκι (μικρό μπουκαλάκι) είχε 100 δραχμούλες και σε μια νύχτα ανέβηκε στο 0,50 ευρώ δηλαδή περίπου 170 δραχμές. Έπαιρνες μαϊντανό από το μανάβικο και τον πλήρωνες 30 - 50 δραχμές και τώρα τον πληρώνεις 70 λεπτά και 1 ευρώ. Δηλαδή 341 δραχμές το ίδιο ματσάκι μαϊντανό. Χώρια που όλα τα προϊόντα πήραν την άνοδο και σταματημό δεν έχουν.
Μας έθαψε το ευρώ. Μας έθαψε η Ευρώπη. μας έθαψε ο γέρο Καραμανλής που μας έβαλε στην Ευρώπη. Και σήμερα έρχεται ο Σαμαράς να μας το παίξει Εθνοσωτήρας. ΠΟΙΟΣ; Ο Σαμαράς που άνοιξε τα σύνορα και μπήκε μέσα όλη η Σάρα και η Μάρα της Αλβανίας. Και να το παίζουν οι Αλβανοί βορειοηπειρώτες. Και καλά Έλληνες Δηλαδή.
Και ο Τωρινός πρωθυπουργός θέλει να τους δώσει και δικαίωμα ψήφου. Να καθορίζουν την τύχη μας οι Πακιστανοί, Μαροκινοί, Βούλγαροι, Ρουμάνοι και κάθε καρυδιάς καρύδι.

Θέλουν να διαλύσου την Ελλάδα. Μην το επιτρέψουμε. Ας ψηφίσουμε αυτή την φορά κάτι διαφορετικό. Άλλο κόμμα. Δεν είναι μόνο αυτοί πια. Όχι λευκό γιατί πάει υπέρ του πρώτου. οχι αποχή για να τους μειώσουμε όσο περισσότερο γίνεται τα ποσοστά τους. Αρκετά φανήκαμε πρόβατα στο πράσινο και μπλέ μαντρί. Καιρός να γκρεμίσουμε τα δυο αυτά μαντριά για να γλυτώσουμε. Δηλαδή μόνο αυτοί οι δύο είναι ικανοί να κυβερνήσουν; Άλλοι δεν μπορούν; Όλοι οι"ικανοί" πήγαν σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ; Ιδού τότε τα χάλια μας.

Αναγνώστρια.

2 σχόλια:

  1. Ρε συ admin όλο πίσω από "ξένα" αλλά και "ανώνυμα" σχόλια κρύβεσαι σήμερα!
    Κάτι δικό σου και επώνυμο δεν θα διαβάσουμε;
    Τόση τροφή για σκέψη πρόσφερε απλόχερα ο Σαμαράς χτες βράδυ, εσύ προσωπικά δεν έχεις να πεις κάτι ή σε καλύπτει ο Σταλινικός εμετός.
    Ή η "τακτική αναγνώστρια" που όμως δεν διάβασε την απόδειξη που έγραφα και ξανάγραφα για τον Παπούλια που άνοιξε τα σύνορα με την Αλβανία κάνοντας άρση ενός εμπόλεμου 40 χρόνων τότε!
    Γράψε!
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σημαίνει διάλογος και όχι κρυψώνες πίσω από κουκούλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και για το ισλαμικό τέμενος ποιος ψήφισε αγαπητό κομματόσκυλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.