Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Χαστούκια και από το Θάρρος στην Ελευθερία.

Μετά την μεγάλη πρωτοσέλιδη αυτοξεφτίλα που έπαθε η ανυπόληπτη πλέον εφημερίδα Ελευθερία Καλαμάτας η οποία παραδέχτηκε ότι αιτία των επιθέσεων στον Τατούλη είναι τα εκατοστά στις καταχωρήσεις από την περιφέρεια σήμερα το Θάρρος πήρε σειρά και χαστούκισε με την σειρά του την φυλλάδα του Πλεμμένου.

Στην πρωτοσέλιδη καταχώρηση του το Θάρρος απαντά στο χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας.
Αναλυτικά η απάντηση του Θάρρους: ........

ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ

Με αφορμή το χθεσινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, για τη σε βάρος της, όπως υποστηρίζει, κατανομή των καταχωρίσεων από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, έναντι του υπόλοιπου τοπικού τύπου, θα θέλαμε να απαντήσουμε, πως θα ήταν εξευτελιστικό για το "Θάρρος" και την ιστορία του να χειραγωγηθεί από τον οποιονδήποτε, έναντι οποιουδήποτε τιμήματος. Πόσο μάλλον για μερικά εκατοστά καταχωρίσεων.
Τα προβλήματα της Ελευθερίας με την Περιφέρεια είναι διμερή και γνωστά. Δεν μας αφορούν.
Κλείνοντας θα προσθέσουμε, πως χρόνια τώρα η συνάδελφος είχε την μερίδα του λέοντος των καταχωρίσεων, από Δήμους, Νομαρχία και γενικά το Δημόσιο.
Τότε ήταν χειραγωγούμενη και τώρα ανεξαρτητοποιήθηκε;

Θάρρος

ΣΧΟΛΙΟ
Σήμερα αν δεν ήταν Κυριακή, θα είχαμε την πλέον σκληρή επίθεση του Τσαμούλη από την Φωνή προς την ανυπόληπτη φυλλάδα Ελευθερία.
Έχουμε δει δείγματα επίθεσης Τσαμούλη σε Πλεμμένο οπότε αύριο Δευτέρα περιμένουμε την απόλυτη επίθεση του αιώνα.

ΤΣΑΜΟΥΛΗ ΘΕΕ ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

2 σχόλια:

  1. δεν ενδιαφερεται για τα αληθινα προβληματα της μεσσηνιας οταν χτυπαει τον τατουλη με καθε τροπο και τον εκαστοτε <> δηλαδη οποιος εχει θεση στο δημοσιο βιο επειδη δεν του κανει τα χατιρια του Δον Πλεμενου, δεν παρουσιαζει τιποτα για τις διαβιβασεις που εγινε παταγος στη βουλη και κοιταξα το βιντεο σας που ειχατε αναρτησει και το χειροτερο ειναι οτι σε καθε ευκαιρια αυτη η εφημεριδα οταν πιανει η αστυνομια καποιον με χασις βγαζει πρωτοσελιδο οτι η Μεσσηνια ειναι πρωτη σε καλλιεργεια χασις στην ελλαδα , αν ειναι δυνατον να μας ξεφτυλιζει ετσι η ξεφτιλα των δημοσιογραφων Πλυμενου,δεν ετσι η δημοσιογραφια κυριοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πλεμμένε γα κάνε μια μικρή έρευνα να μάθεις ποιος ή ποιοι από τους δημοσιογράφους σου έχουν blog.
    Γιατί τους blogger τους αποκαλείς αλήτες. Αρα εφόσον και κάποιος ή κάποιοι δημοσιογράφοι σου έχουν blog είναι και αυτοί αλήτες.
    Για ψάξου. Για ψάξου σε λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.