Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Μείωση κατά 20 % του κόστους μεταφοράς των μαθητών

Μείωση κατά 20 % του κόστους μεταφοράς των μαθητών επετεύχθη μετά από παρεμβάσεις του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη κατά τη συζήτηση του θέματος για την παράταση των συμβάσεων των Δήμων με τα ΚΤΕΛ για τη μεταφορά των μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που εγκρίθηκε ομόφωνα από το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Ο εισηγητής Αντιπεριφερειάρχης κος Ανδρέας Πουλάς παράλληλα πρότεινε επίσης την διερεύνηση της δυνατότητας ασφάλισης των μαθητών από εύρωστες επιχειρήσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην βάση των αρχών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Με αυτό τον τρόπο ο Περιφερειάρχης ...........

Πελοποννήσου αναλαμβάνει πρωτοβουλία, με σκοπό την εκδήλωση εταιρικής κοινωνικής ευθύνης από τις επιχειρήσεις, οι οποίες εκτός από την επιχειρηματική τους δραστηριότητα θα πρέπει να παρέχουν κοινωνικό ανταποδοτικό έργο στην περιοχή που δραστηριοποιούνται.

Με την πρόταση αυτή συμφώνησε και ο κ. Μπούκλης, επισημαίνοντας παράλληλα την ανάγκη σεβασμού διεθνών προτύπων, λόγω των κινδύνων που ελλοχεύουν. Λίγες είναι οι εταιρίες στη χώρα μας που πληρούν τις διεθνείς προϋποθέσεις σημείωσε ο επί κεφαλής της Οικολογικής Συμπολιτείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.