Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΟΡΩΝΗ - ΕΡΑΝΗ 0-2 Διπαλσίασε τις νίκες και πάει στην επόμενη φάση.

Μάλλον διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν ο προχθεσινός αγώνας της Εράνης κόντρα στην Κορώνη για τον επαναληπτικό αγώνα της β' φάσης του Κυπέλλου Μεσσηνίας αφού η Εράνη μετά το 3-0 που είχε πετύχει αρχικά επικράτησε και στον δεύτερο αγώνα με 2-0.
Ο επαναληπτικός έγινε στο γήπεδο της Μεθώνης με την Εράνη να σφαγίζει και επίσημα πλέον το εισιτήριο της για την Γ' Φάση του θεσμού.

Η Εράνη που είχε μεγάλη διαφορά δυναμικότητας (αξίζει να σημειώσουμε και πολύ μεγάλη εμπειρία στο Κύπελλο Μεσσηνίας) σκόραρε και τα δυο γκολ στην επανάληψη.
Ο Γρηγοράκης με κοντινό πλασέ στο 60 άνοιξε το σκορ σε .........

0-1 και λίγα λεπτά αργότερα στο 75 ο Κουτσουρές με απευθείας εκτέλεση φάουλ διεύρυνε το τελικό σκορ σε 0-2.
Η Κορώνη έπαιξε κυρίως αμυντικά, προσπάθησε να καταφέρει κατι καλό αλλά δεν βγήκε τίποτα. Έτσι η Κορώνη αποκλείστικε από την συνεχεία και πλέον ετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της.
Καλή η διαιτησία Καρβούνη, Καλογερόπουλου, Σωτηρόπουλου.

ΚΟΡΩΝΗ: Ι. Καπινιάρης, Μπλάνας (65' Νικοστέλιος), Κυριόπουλος, Κουτσολίας, Β. Τομαροπανάγος, Δ. Κουτσουμπός, Θ. Βασιλόπουλος, Ι. Κουτσουμπός, Μουτζούρης, Μπόκολος (46' Θ. Βέργης), Α. Καπινιάρης (70' Λυμπέρης).

ΕΡΑΝΗ: Αθανασόπουλος, Ι. Γρηγορακάκης (46' Ανδριόπουλος), Ασημακόπουλος, Ντινιώτης, Μπαστακός, Κώτσος, Κουτσουρές (75' Χρονόπουλος), Καραχάλιος, Νινιός (70' Α. Γεωργιόπουλος), Μ. Γρηγορακάκης, Μικελάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.