Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Και επίσημα σε διαπραγματεύσεις Vodafone και Wind

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η εξαγορά της Wind από τη Vodafone θα έχει ολοκλρωθεί ως τα Χριστούγεννα!

Αργά το απόγευμα επιβεβαιώθηκε από ........

τη Vodafone και την Wind ότι οι δύο εταιρίες βρίσκονται σε συζητήσεις με στόχο τη διερεύνηση πιθανής επιχειρηματικής συνεργασίας τους, διαψεύδοντας παράλληλα, αρχικά δημοσιεύματα ότι πρόκειται για εξαγορά της Wind από τη Vodafone.

Σε ανακοίνωσή της η Vodafone Group αναφέρει ότι "επιβεβαιώνει ότι έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την Largo Limited για τη διερεύνηση πιθανής επιχειρηματικής συνεργασίας μεταξύ Vodafone Ελλάδας και WIND Ελλάς".

Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι η "αναφορά που γίνεται σε δημοσιεύματα ότι το Vodafone Group συζητά να εξαγοράσει τη WIND Ελλάς έναντι μετρητών δεν είναι αληθής".

Οι συζητήσεις, προστίθεται στην ανακοίνωση, βρίσκονται σε αρχικό επίπεδο και δεν υπάρχει καμία βεβαιότητα ότι θα οδηγήσουν σε κάποια συμφωνία.

Από την πλευρά της η WIND Ελλάς στην ανακοίνωσή της σημειώνει ότι "οι μέτοχοι της βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Όμιλο Vodafone, που ενδέχεται ή όχι να οδηγήσουν σε έναν επιχειρηματικό συνδυασμό μεταξύ των εταιριών WIND Ελλάς και Vodafone Ελλάδος. Σε αυτό το χρονικό σημείο, δεν υπάρχει καμία εγγύηση για το αν οι εν λόγω συζητήσεις θα καταλήξουν σε συμφωνία. Περαιτέρω ενημέρωση θα γίνει εφόσον υπάρξει σαφές αποτέλεσμα των συζητήσεων."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.