Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

«Η χώρα θα βγει από την κρίση σε μία τριετία»

Η ομαλή και γρήγορη εξέλιξη των έργων στην Ελλάδα τα οποία χρηματοδοτούνται από κοινοτικά κονδύλια, καθώς αυτά θα δώσουν νέα ώθηση στην Οικονομία της χώρας, βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της Επιτροπής Ελέγχου Προϋπολογισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, υπογράμμισε ο ελληνικής καταγωγής γερμανός ευρωβουλευτής του Γιώργος Χατζημαρκάκης.

Ο κ. Χατζημαρκάκης πραγματοποιεί επίσκεψη .........

στην Ελλάδα, συνοδευόμενος από τον ευρωβουλευτή του Λαϊκού Κόμματος του Λουξεμβούργου κ. Frank Engel.

Ο γερμανός φιλελεύθερος μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, εξέφρασε την πεποίθηση ότι η χώρα, θα βγει από τη σημερινή αβεβαιότητα και την κρίση σε μία τριετία, ενώ υπογράμμισε πως βασική προϋπόθεση για την ανάκαμψη είναι στο διάστημα αυτό να υπάρξουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να προχωρήσουν τα αναπτυξιακά έργα μέσω του ΕΣΠΑ.

"Η Ελλάδα έχει πολλές δυνατότητες ν' αναπτύξει έργα που θα δώσουν ώθηση στην οικονομία της χώρας και θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας", δήλωσε ο κ. Χατζημαρκάκης ο οποίος είναι μέλος της Επιτροπής Ελέγχου του Προϋπολογισμού, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Οι δύο ευρωβουλευτές είχαν συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς και Δημάρχους, διαφόρων περιοχών . Χθες , συναντήθηκε με τον ελληνικής καταγωγής Αντιπρόεδρο της Αλβανικής Βουλής κ. Βαγγέλη Τάβο στα Γιάννενα ενώ τις προσεχείς ημέρες θα μεταβεί στα Τίρανα και την περιοχή της Οχρίδας.

Η επίσκεψη των δύο ευρωβουλευτών στη Βόρεια Ελλάδα, ολοκληρώνεται αύριο. Οι κύριοι Χατζημαρκάκης και Engel θα παραστούν στις εορταστικές εκδηλώσεις που θα γίνουν στην Παναγία Σουμελά σήμερα και αύριο, ως μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

ΣΧΟΛΙΟ
Ο Χατζημαρκάκης είναι αυτός που είχε αποκαλέσει τον Αλογοσκούφη κάποτε απατεώνα υπουργό. Δείτε το σχετικό θέμα για να μην πει κανένας ότι τα βγάλαμε από το κεφάλι μας.

1 σχόλιο:

  1. Για να ξέρετε τι μέρος του λόγου είναι ο κ. Χατζημαρκάκης διαβάστε.

    Στα μέσα Μαΐου 2010 σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Münchener Runde, ο Χατζημαρκάκης χαρακτήρισε «ανοησία» τα δάνεια δισεκατομμυρίων που δίνονται στην Ελλάδα, υποστηρίζοντας ότι «η Ελλάδα έχει στις Βρυξέλλες 20 δισεκατομμύρια ευρώ στο λογαριασμό. Δεν είναι όμως σε θέση, τόσο ηλίθιοι και τόσο διεφθαρμένοι, να ανακτήσουν σωστά αυτά τα χρήματα».

    Ο Γ. Χατζημαρκάκης πιάστηκε να έχει κάνει ρεκόρ λογοκλοπής στο διδακτορικό του και σαν συνέπεια του αφαιρέθηκε ο τίτλος!
    Σαν τον άλλο, τον Δόκτορα Δρούτσα! Άλλη απάτη και αυτός!!!
    Βέβαια σαν κλασικός Έλληναράς δικαιολογήθηκε ότι έτσι έμαθε να κάνει στην Οξφόρδη!

    Αν δεν έχετε παλιά παπούτσια να γράψετε αυτόν και την γνώμη του, γράψτε τον ένα μέτρο πιο πάνω.
    Κι εκεί καλά είναι αφού, όμοιος ομοίω αεί πελάζει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.