Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Γαργαλιάνοι Υπεγράφη το Συμφωνητικό για αντικατάσταση και εξοπλισμό γεώτρησης

Προχθές υπεγράφη και χθες αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» το Συμφωνητικό απ' ευθείας ανάθεσης συνολικού ποσού 72.888,31 ευρώ για «Αντικατάσταση & Εξοπλισμό Γεώτρησης στη θέση "Γουβαλαριά - Γκούρη" στη Δημοτική Ενότητα Γαργαλιάνων, μεταξύ του δημάρχου Τριφυλίας Κώστα Κόλλια και των εκπροσώπων της Κοινοπραξίας Π. Πολίτη & Α. Πλώτα.

Της υπογραφής είχαν προηγηθεί, μεταξύ άλλων, απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας και της Οικονομικής Επιτροπής καθώς και τεχνική μελέτης της Τ.Υ. του Δήμου και οικονομική προσφορά του αναδόχου.
Με το Συμφωνητικό ανατέθηκε στην Κοινοπραξία .........

Π. Πολίτη & Α. Πλώτα, η απευθείας εκτέλεση του έργου: «Αντικατάσταση & Εξοπλισμός Γεώτρησης στη θέση "Γουβαλαριά - Γκούρη" Δ.Ε. Γαργαλιάνων », αντί του ποσού των 72.888,31 ευρώ, ποσό το οποίο προέκυψε αφού λήφθηκε υπόψη η οικονομική προσφορά του αναδόχου. Το έργο θα εκτελεστεί σύμφωνα με τους όρους της αριθ. 02/2011 τεχνικής μελέτης της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, καθώς και με τις διατάξεις του Ν.1418/84 και των Π.Δ 609/1985 και 171/1988 «Περί εκτελέσεως Δημοσίων Έργων» και ο χρόνος εκτέλεσής του θα είναι είκοσι (20) μέρες από την ημερομηνία ορισμού του επιβλέποντα. Υπεύθυνος επίβλεψης του ανωτέρω έργου θα είναι η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Τριφυλίας.

Η υλοποίηση του πιο πάνω έργου κρίθηκε αναγκαία μετά τα τεράστια προβλήματα υδροδότησης των Γαργαλιάνων, τα οποία από τα μέσα Ιουλίου μέχρι και τις αρχές του μήνα, έκαναν δύσκολη τη ζωή κατοίκων, επισκεπτών και επαγγελματιών με τις πολύωρες διακοπές στην υδροδότηση και τις οδυνηρές συνέπειες αυτών καθώς και τα προβλήματα που παρουσίασε η συγκεκριμένη γεώτρηση. Με την υλοποίηση του έργου, το νερό της γεώτρησης θα «πέσει» στο δίκτυο με στόχο τη συνεχή, κανονική και χωρίς προβλήματα υδροδότηση των Γαργαλιάνων.

Θάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.