Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Ειδήσεις εν συντομία....

Ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Αλευράς για το Λύκειο Φιλιατρών είπε ότι στόχος είναι στις αρχές της σχολικής χρονιάς 2011-2012 το σχολείο να είναι έτοιμο και να παραδοθεί στους μαθητές και τους καθηγητές.

Στην 17η επαρχιακή οδό, (Φιλιατρών - Χριστιάνων) στην οποία είχαν γίνει ζημιές στο δρόμο περίπου σε 400μ από τα μηχανήματα για το Φιλιατρινό φράγμα, ήδη εξελίσσεται εργολαβία αποκατάστασης των ζημιών.

Στο Φιλιατρινό φράγμα, η υλοποίηση του έργου ..........

εξελίσσεται με ικανοποιητικούς ρυθμούς. Είναι ένα έργο σημαντικό για την περιοχή, τις καλλιέργειες, την τοπική και εθνική οικονομία. Ετοιμάζεται και η μελέτη των δικτύων και με την ολοκλήρωση και τη δημοπρασία τους και την υλοποίησή τους, το Φράγμα θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία αρδεύοντας την γη της Τριφυλίας με χιλιάδες καλλιεργήσιμα στρέμματα και παραγωγή ποιοτικών προϊόντων.

Στο παζάρι αντικών και παλαιών αντικειμένων, θαύμασε τα είδη και εξέφρασε τα συγχαρητήριά του για την πραγματοποίησή του, που αναδεικνύει τις αντίκες και τα παλαιά αντικείμενα, την αξία και την ποιότητά τους καθώς και την Πάνω Πόλη της Κυπαρισσίας.

***ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΑΝΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.