Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Ταξιτζήδες: Ευχαριστούν τον Τατούλη και την αστυνομία

ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΑΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΝΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΤΑ ΝΕΑ" ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΣΓΟΥΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ.

Οι ιδιοκτήτες ταξί της Πελοποννήσου, σε ανακοίνωσή τους αφού σημειώνουν ότι, «στα πλαίσια της απεργίας, διεξήγαγαν κινητοποιήσεις που έγραψαν ιστορία χωρίς κανένα επεισόδιο, χωρίς έκτροπα και ακρότητες’’, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, για «την εισήγησή του και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχε στο Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειαρχών Ελλάδας, έτσι ώστε να εκφραστεί η δημόσια στήριξη των δίκαιων αιτημάτων μας από αυτό το όργανο’’.

Προσθέτουν πως, «αν και οι περιφερειάρχες της χώρας αποτελούν, σε πολλές ...........

περιπτώσεις, εκτελεστικά όργανα της κεντρικής εξουσίας και, εκ των πραγμάτων, θα εφαρμόσουν τον όποιο νόμο επιβάλει αυτή, ελπίζουμε ότι η στήριξη που θα μας παράσχουν στην περίπτωση επιμονής του κ. Ραγκούση σε παρεμβάσεις που θα διαλύουν την μικροϊδιοκτησία και θα απορυθμίζουν την κοινωνία, ανάγοντας το ταξί σε μοναδική λύση του προβλήματος ανεργίας στη χώρα, θα είναι μεγάλη».

Επίσης εκφράζουν ευχαριστίες στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου και το εμπλεκόμενο προσωπικό των αστυνομικών τμημάτων και της τροχαίας, γιατί, ‘’συνέβαλαν τα μέγιστα στην ομαλή εξέλιξη των κινητοποιήσεων’’.
Τέλος οι ιδιοκτήτες ταξί της Πελοποννήσου δηλώνουν έτοιμοι, αν χρειαστεί, για νέο γύρο κινητοποιήσεων και βάλλουν ευθέως κατά του υπουργού Υποδομών αναφέροντας, «επισημαίνουμε ότι η τοποθέτηση του Υπουργού Γιάννη Ραγκούση αμέσως μετά την αναστολή (έως 05/09/11) των απεργιακών μας κινητοποιήσεων και η απέλπιδα προσπάθειά του να συκοφαντήσει τον σαφέστατα κλαδικό αγώνα μας ως υποκινούμενο από κόμματα, δείχνει ότι θέλει να ρίξει λάδι στη φωτιά και ότι έχει χαράξει το δικό του δρόμο, αγνοώντας τους πάντες και τα πάντα: το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ για το ταξί, τις θέσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης (όταν μάλιστα εβδομάδες πριν ο κ. Πρωθυπουργός εναγωνίως αναζητούσε συναινετικές λύσεις), τις σφοδρές εκπεφρασμένες αντιδράσεις των μισών βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, την προηγούμενη συμφωνία μας με τον κ. Ρέππα, την σύμφωνη γνώμη της τρόικας και την ευρωπαϊκή πρακτική».

Θάρρος

9 σχόλια:

  1. Χάρη από το πολύ γλύψιμο στον Τατούλη θα στραμπουλίσεις την γλώσσα σου. Πρόσεχε !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ας αναλογιστουν πρωτα της δικες του ευθυνες με της απαραδεκτες κινησεις τους και ας αφησουν τους περιφεριαρχες γιατι αυτη η κινηση που εκανε η ομοσπονδοια τους ηταν κινηση απελπισιας στην φαση που οι δικοι τους εσπαγαν την απεργια.και καλο ειναι να ξερουν οτι ολο το μπαχαλο το εκανε ο λυμπεροπουλος και οχι ο ραγκουσης.τωρα αν καποια δεδομενα δεν τους βολευουν ειναι αλλο πραγμα,τοσα χρονια τους βολευε η αδρανεια της καθε κυβερνησης και τωρα που ηρθε ο κομπος στο χτενι αρχισαν της αντιδρασεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 5:57 έχεις χάσει πάρα πολλά επεισόδια. Ενημερώσου γιατί στην ενημέρωση σε κόβω τριάμισι χρόνια τουλάχιστον πίσω. Ο Χάρης (πρώην διαχειριστής) έχει αποχωρήσει εδώ και ένα χρόνο.
    Ενημερώσου και συντονίσου με την πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΣΥ ΑΝΩΝΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙς ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μessinian Farm την παλεύεις; Όταν έχεις απεργία και κινητοποίησεις το καλοκαίρι μετά από φραστική βόμβα του κου ΣΑΡΑΓΟΥΣΙ ή για τους πολλούς του κου Ραγκούση ότι πετάω στον κάδο των αχρήστων την συμφωνία που κάνατε με τον πρώην υπουργό τον κο Ρέππα και κάνω ότι γουστάρω.....το θεωρείς σοβαρή κυβερνητική πολιτική;από την ίδια κυβέρνηση;Και για την κατάσταση έφταιγαν οι ταξιτζήδες και όχι η αλλαζωνεία του ραγκούση; 40 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τον έκραξαν μέσα σε αυτούς ο κουσελάς που τον είπε βασιλικότερο του βασιλιά και ο βουλευτής αργολίδας γρηγοράκος που του είπε να παραιτηθεί.... Η αδράνεια βόλευε τους ταξιτζήδες ; Αν μου βρείς μια χώρα στην Ευρωπαική Ένωση που δεν έχει πληθυσμιακά όρια να παραδεχτώ ότι μπορεί να χεις ένα δίκιο αλλά επειδή τις ψάξαμε όλες δεν υπάρχει καμιά χώρα στον κόσμο. Τι θέμα του διορισμένου υπουργού σαραγούσι γιατί είναι βουλευτής επικρατείας όχι εκλεγμένος με σταυρό είναι ότι θέλει να βοηθήσει μεγάλο καρχαρίες πχ...Βγενόπουλο ο οποίος έχει την olympic air και εντός του χειμώνα θα αγοράσει και αρκετά πολιτικά αεροδρόμια, ώστε να προσφέρει ολοκληρωμένο πακέτο μεταφοράς. Αλλά με την ίδια λογική που αναφέρεις ως αδράνεια την απελευθέρωση του ταξί να σου υπενθυμήσω ότι το ΧΡΕΟΣ είναι ΔΗΜΟΣΙΟ και αφορά το μεγάλο φαγοπότι και επί μόνιμης βάσης των δήμοσιων υπαλλήλων με τα πολτικά στελέχη τους στις υπηρεσίες τους. Τα ψεύτικα εκτός έδρας των υπαλλήλων ΟΤΕ ΔΕΗ ΟΣΕ....τα δομημένα ομόλογα των ασφαλιστικών ταμείων όπου βούλιαξαν τα ασφαλιστικά ταμεία και έφαγαν πόσα δις ευρώ μέσω χρηματιστηριακών για τα ομόλογα...Και ο κόσμος στράφηκε εναντίον των ταξιτζήδων και όχι του υπουργού της Κυβέρνησης....ΌΤΑΝ θα μας αναγκάσουν να στηθούμε στην πλατεία.....μη κάνεις καμιά απαράδεκτη κίνηση πες ότι δε θές αλλά πάρε ταυτόχρονα και θέση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατ αρχήν θέλω να απευθυνθώ στον πρώτο ανώνυμο που αναφέρεται σε εμένα. Βλάκα με πατέντα, αν δεν το ξέρεις έχω φύγει από την διαχείριση του blog εδώ και ένα χρόνο. Με ποιο δικαίωμα ρε μαλάκα χρησιμοποιείς ο όνομα μου; Έχεις αποδείξεις ρε γελοίε ότι είμαι εγώ πίσω?
    Αν είσαι άντρας και φοράς παντελόνια γράψε και ποιός είσαι. Τι φοβάσαι και κρύβεσαι πίσω απο το ανώνυμος? Μονο κάτι κοτούλες κρύβονται πίσω απο ανώνυμα σχόλια.

    Πάμε τώρα στο άνοιγμα του επαγγέλματος. Για μένα να γίνει. Να απελευθερωθεί πλήρως και να μπορεί όποιος θέλει να πάρει άδεια για ΤΑΞΙ. Δεν το κατάλαβα δηλαδή. Επειδή κάποιοι έπεσαν θύματα και έδωσαν ένα σκασμό λεφτά για να αγοράσουν την άδεια αυτό πρέπει να ισχύει για πάντα; ΟΧΙ φυσικά.
    Γιατί κανένα ΤΑΞΙ και αναφέρομαι στην Αθήνα δεν τηρεί ότι παίρνει εάν πελάτη και φορτώνει στον δρόμοι κι άλλους χωρίς να ρωτήσει καν. Αν και αυτό ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. Ή μήπως κάνω λάθος;
    Μπορεί στην Επαρχία αυτό να μην συμβαίνει αλλά σε μεγάλες πόλεις αυτό είναι κανόνας. 3 και 4 κούρσες μαζί. Αυθαίρετα δηλαδή.

    Τάσομαι λοιπόν υπερ του ανοίγματος του επαγγέλματος. Θίγονται μόνο οι ιδιοκτήτες. Οχι οι οδηγοί. Τους ιδιοκτήτες πονάει η κατάσταση.
    Δεν σας αρέσει? Κάντε απεργία ρε. Όσο καιρό αντέξετε. Είναι ότι καλύτερο για την Αθήνα να απεργούν οι ταξιτζήδες. Δεν έχει νέφος γιατί το νέφος το φουντώνουν τα ΤΑΞΙ. Δεν έχει κίνηση και τα λεωφορεία πάνε στον προορισμό τους σφαίρα.
    Η μετακίνηση στην Αθήνα είναι πολύ άνετη επειδή ακριβώς λείπουν οι κίτρινοι διάβολοι.
    Υπάρχουν πλεονεκτήματα υπέρ της ποιότητας ζωής του πολίτη στον Αθήνα όταν απεργούν τα ΤΑΞΙ.
    Το θέμα είανι εσείς πόσο θα αντέξετε. μπορείτε να αντέξετε; Αμφιβάλω. Απλα τσαμπουκά πουλάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βέβαια, αρχίσαμε τις φαιδρότητες τύπου "σαραγούσης" και άλλες αστικές εφευρέσεις.
    Έχει απόλυτο δίκιο ο messinian farm, ο οποίος την έχει πιάσει τη δουλειά ότι ο Ραγκούσης είναι από τους σοβαρούς πολιτικούς που πάνε να βάλουν μια τάξη στο χάος και ενοχλεί με την πολιτική του οξυδέρκεια.
    Σε ό, τι αφορά το θέμα των ταξιτζήδων, υπάρχουν οι μικροϊδιοκτήτες που σίγουρα τους συμπαρίσταμαι σαν άνθρωπος και τους κατανοώ ΑΠΟΛΥΤΑ, αλλά το καθεστώς των μαντράδων που καπηλεύονται τα ιερά και τα όσια και τρομοκρατούν τους υπολοίπους -πως τάχα μ' θα έρθουν οι κακές πολυεθνικές- επί της ουσίας να παρακάμψουν το δικό τους μαγαζάκι δεν με βρίσκει σύμφωνο.
    Ας κοιταχτούμε στο καθρέφτη, ας καταλάβουμε πως και ποιοι έφεραν το μνημόνιο με τις ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ (είτε από πασόκ, είτε από νδ, ή τα λαϊκίστικα κόμματα της αντιπολίτευσης) που εφάρμοσαν και μετά θα ιδωθούν όλα τα υπόλοιπα με νηφαλιότητα...
    Το θέμα αυτό είναι προϊόν κομματικού διαγκωνισμού γι' αυτό δημιουργήθηκε και το σχετικό μπάχαλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΩΝΥΜΕ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ Ο ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΤΑΧΙ ΤΟ ΠΕΤΡΑΙΛΕΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΩ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΝΑΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΟΥΚ ΛΙΓΑ,ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΡΕΠΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΔΥΟ ΕΙΔΩΝ ΤΑΧΙ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΜΕ ΤΑΞΙΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΤΗ ΕΙΠΕ ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΗΠΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΗΛ(ΟΔΗΓΩΝ ΤΑΧΙ,ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ,ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΚΤΛ)ΚΑΟΙ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟ Ο ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΓΚΙΖΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΗΡΘΑΝ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΕΙΠΑΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΡΗΤΑΙ(ΣΓΟΥΡΟΣ).ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΑΙ ΤΑ ΤΑΧΙ 340.000 ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ 250.000 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ 5.000 ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑ ΜΑΥΡΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΦΗΓΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ,ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΜΕΣΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΝΤΡΑΔΕΣ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ?,ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΒΑΡΔΙΑ ΣΤΟΝ ΟΔΟΓΟ ΤΑΧΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ 40 - 45 ΕΥΡΟ ΤΟ 12 ΩΡΟ,ΞΕΡΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΠΟΤΕ ΦΟΡΟΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΤΑΧΙ? ΓΙΑΤΙ ΤΕΡΜΑΚΤΟ ΗΤΑΝ 7.000 ΤΟ ΜΙΣΟ ΜΕ ΕΦΟΡΙΑ 0 ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΗ 30.000 ΤΟ ΧΡΟΝΟ (ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ)ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΝΟΜΙΜΑ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ,ΜΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΝΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΩΡΑ !!!!!,ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΕ!!!!,ΜΕ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ(ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ,ΚΡΟΥΑΖΕΡΟΠΛΠΟΙΑ ΚΤΛ,ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΤΕ ΠΗΓΕΣ ΕΣΥ ΤΕΛΑΙΤΕΥΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.....ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΠΑΣ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΚΤΕΛ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΤΕΙΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΟΣΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΥΡΙΕ.......ΟΠΟΥ ΘΕΛΩ ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΥ ΠΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΤΑΞΙ ΣΟΥ ....ΚΥΡΙΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΜΕ 45 ΒΑΜΘΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΣΕΤΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΛΕΣ ΟΤΙ ΠΑΣ ΓΙΑ ΣΚΑΨΙΜΟ......ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΑΥΤΑ ΕΝΩ ΕΣΥ ΒΟΛΕΥΟΣΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣ,ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΝ 3919/2011 ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ.....
    ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΟΤΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΣΤΗΘΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΘΑ ΑΝΤΡΙΔΡΑΣΩ .....ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΗΛ ΚΛΕΙΝΩ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΚΛΕΙΝΩ ΛΙΜΑΝΙΑ ΑΝΟΙΓΩ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΩ ΛΑΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ....ΠΟΙΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΙΔΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βασιλη τζαμπα τα λες,
    μονος σου τα λες μονος σου τα ακους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.