Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Διορίστηκαν οι νέοι διοικητές στα νοσοκομεία

Στη δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα τα ονόματα των νεοδιορισθέντων διοικητών στις υγειονομικές περιφέρειες της χώρας, ύστερα από σχετική απόφαση του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδου.

Συγκεκριμένα διορίζονται διοικητές στην 4η Υγειονομική Περιφέρεια (Μακεδονία και Θράκη) ο Κωνσταντίνος Τσιτουρίδης, στην 6η (Πελοπόννησος, Ιόνια Νησιά και Δυτική Στερεά) ο Δημήτρης Κατσικόπουλος και στην 7η (Κρήτη) ο Γεώργιος Φραγκιαδάκης.

Νέος πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου ..........

Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ), αναλαμβάνει ο Λεωνίδας Ανωμερίτης και του Εθνικού Κέντρου Βιολογικών Υλικών (ΕΚΕΒΥΛ) ο Παναγιώτης Γκούμας.

Τέλος, μετά την αναδιάταξη των νοσοκομείων του ΕΣΥ, στο πλαίσιο των συγχωνεύσεων υγειονομικών μονάδων και της ενοποίησης των διοικητικών τους δομών, διαμορφώθηκαν κοινές διοικήσεις σε 78 ομάδες νοσοκομείων. Επισυνάπτεται ο αναλυτικός πίνακας των νέων διοικήσεων.

Σε ότι αφορά την 6η Υγειονομική περιφέρεια όπου και ανήκουμε Διοίκηση στα Νοσοκομεία και κέντρα υγείας του νομού κάνει ο Μπέζος Γιώργος διοικητής του Γ.Ν. Καλαμάτας και Αναπληρωτής διοικητής στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας ο Μπόζος Παναγιώτης.


Κατεβάστε ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ με τα ονόματα των Διοικητών και Αναπληρωτών Διοικητών σε όλη τη Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.