Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Συγχαρητήριο μήνυμα Νάντιας στους επιτυχόντες των πανελληνίων εξετάσεων

Η ανακοίνωση των βάσεων για τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ αποτελεί κάθε χρόνο, τη στιγμή του απολογισμού για χιλιάδες νέες και νέους που διεκδικούν τη θέση τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Αυτή τη σημαντική και καθοριστική μέρα τόσο για τα παιδιά όσο και τις οικογένειές τους, θα ήθελα να εκφράσω ιδιαιτέρως τα θερμά μου συγχαρητήρια και τις εγκάρδιές μου ευχές.

Να ευχηθώ καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία σε όσους πέτυχαν τους στόχους τους και εισάγονται στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας μας, στις Στρατιωτικές Σχολές και τις Σχολές των Σωμάτων Ασφαλείας, ενώ για όσους δεν κατάφεραν να υλοποιήσουν τις επιδιώξεις και τις προσδοκίες τους φέτος να μην σταματήσουν να πιστεύουν στον εαυτό τους και στις ικανότητές τους γιατί τίποτε δεν έχει χαθεί.

Πολλά συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στους γονείς και .......

στους καθηγητές που τόσο καιρό στάθηκαν ακούραστοι συνοδοιπόροι στις αγωνίες και τις προσπάθειές των παιδιών.

Δικό μας χρέος, αποτελεί η διασφάλιση ευνοϊκών συνθηκών για την ανέλιξή των νέων μας, στον επιστημονικό, επαγγελματικό και κοινωνικό στίβο και η δημιουργία των προοπτικών και υποδομών για μια επιτυχημένη καριέρα ως επιστήμονες ή επαγγελματίες που επιστρέφουν, προοδεύουν και προσφέρουν στον τόπο τους.

Συγχαρητήρια σε όλους!

4 σχόλια:

  1. kai se sas sunxaritiria pou ypogracate to mnhmonio... re den pas ... lew egw..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γειά σου ρε Νάντια με τα ωραία σου!

    Σ'ευχαριστούμε πολύ για τη δισφάλιση των ευνοϊκών συνθηκών να σας μαυρίσουμε στις επόμενες εκλογές. Σας είμαστε παντοτινά υπόχρεοι γιά το μέλλον που μας υποθηκεύσατε, για τα άφθονα ξυλόλογά σας και γιά το μηδενικό σας έργο πού είναι τόσο καλοπληρωμένο απο τον έλληνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΚΑΙ ΨΗΦΊΣΤΕ ΥΗΝ κΑ ΝΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΜΕΝΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ Ο ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα συχαρικια τα δικα μας ξερεις ποτε θα τα στειλουμε ε?Δεν ξερεις??Στις εκλογες ντεε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.