Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Με 1 - 0 κέρδισε η Εράνη την καλαμάτα στο χθεσινό φιλικό.

Με μια ακόμα νίκη συνεχίστηκε το σερί της Εράνης στα δυο πρώτα φιλικά παιχνίδια πυ έδωσε. Χθές στο δεύτερο της παιχνίδι κέρδισε με 1-0 την Καλαμάτα και άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον αφού έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση κάτι που δείχνει πως θα είναι πολύ δυνατή στο νέο πρωτάθλημα.

Το φιλμ του αγώνα.......


Στο 38′ ο Δασκαλάκης έβγαλε την σέντρα, ο Αθανασόπουλος πήρε την κεφαλιά αλλά έδιωξε ο Αλεξανδρόπουλος σε κόρνερ.

Στο 42′ ο Μικελάτος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Μπλέτσα και ο κ. Μπλάνας έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Γρηγορακάκης αλλά ο Λυμπερόπουλος απέκρουσε μένοντας έτσι το 0-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, έγιναν πολλές αλλαγές και από τους δύο τεχνικούς….
Στο 46′ ο Κουτσουρές εκτέλεσε το φάουλ, ο Μικελάτος έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Κοψαχείλη σημειώνοντας το 0-1 όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Λυμπερόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Μπλέτσας, Κουρεντζής, Δασκαλάκης, Αθανασόπουλος, Σπανός, Ρουμπουλάκος, Κέρμαλης, http://www.blogger.com/img/blank.gifΚωστής, Καρατζανίδης. Έπαιξαν και οι: Κοψαχείλης, Δρούγας, Κωνσταντόπουλος, Δαμουράς, Μερκούρης, Τσιμικλής, Αγγελόπουλος, Λεονάρντο, Βεργόπουλος, Τσόπελας, Νικητόπουλος.

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Αλεξανδρόπουλος, Γρηγορακάκης, Σταύρος, Ντινιώτης, Μπαστακός, Κουτσουρές, Ανδριόπουλος, Καραχάλιος, Κόλλιας, Μικελάτος. Έπαιξαν και οι: Αθανασόπουλος, Κώτσος, Λυμπερόπουλος, Χρονόπουλος, Τριάντος, Ασημακόπουλος, Γεωργιόπουλος, Καραβίτης, Σταθόπουλος, Νικολόπουλος, Σταματογιαννόπουλος, Διαμαντόπουλος.

Εράνη Φιλιατρών

Αλλες φωτογραφίες

Ευχαριστούμε την φίλη αναγνώστρια για την παραχώρηση των φωτογραφιών.



4 σχόλια:

  1. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΗ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΤΣΙ ΞΕΚΗΝΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΥΡΔΩΣΑΜΕ,,,,,,,,ΠΡΟΣΟΧΗ,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΥΡΔΩΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΞΕΚΗΝΑΣ ΣΑΝ ΠΕΡΥΣΗ ΤΟΤΕ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ( ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.