Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Νεκρός ο δημοσιογράφος που είχε καταγγείλει τη News of the World

Ένας από αυτούς που κατήγγειλαν το σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών στον όμιλο Μέρντοχ, ο πρώην δημοσιογράφος της εφημερίδας News of the World, Σον Χορ, βρέθηκε σήμερα νεκρός στο σπίτι του, αλλά η αστυνομία ανακοίνωσε ότι οι συνθήκες του θανάτου του δεν παρουσιάζουν κάτι το ύποπτο.

Ο κ.Χορ είχε δηλώσει σε συνεντεύξεις που..........

έδωσε πέρυσι στην εφημερίδα New York Times και το BBC, ότι ο πρώην αρχισυντάκτης της ταμπλόιντ, Αντι Κούλσον,ο οποίος αργότερα έγινε διευθυντής επικοινωνιών του βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον, γνώριζε την πρακτική των τηλεφωνικών υποκλοπών από την εφημερίδα του.

Η αστυνομία του Χερτφορσάιρ αναφέρει σε ανακοίνωση της ότι ο Σον Χορ βρέθηκε νεκρός το πρωί της Δευτέρας (18/7) στο σπίτι του στο Γουότφορντ στο βόρειο τμήμα του Λονδίνου.

"Ο θάνατός του θεωρείται αυτή τη στιγμή χωρίς εξήγηση, αλλά δεν φαίνεται ύποπτος. Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται", προστίθεται στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian, ο Σον Χορ υπέφερε επί μακρόν από αλκοολισμό και τοξικομανία.

Ο Χορ υποστήριξε ότι ο Αντι Κούλσον γνώριζε ότι οι δημοσιογράφοι της News of the World υπέκλεπταν ιδιωτικές επικοινωνίες.

Η καταγγελία του μεταβιβάστηκε στην Scotland Yard που όμως δήλωσε από την πλευρά της ότι ο δημοσιογράφος δεν είχε προσκομίσει αποδείξεις των κατηγοριών του.

Cosmo.gr

ΣΧΟΛΙΟ
Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του ο Δημοσιογράφος μετα το σκάνδαλο των υποκλοπών.
Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι οι συνθήκες του θανάτου του δεν παρουσιάζουν κάτι το ύποπτο.

Σας θυμίζει τίποτα αυτό; Δεν είστε σίγουροι;

Ο άτυχος Κώστας Τσαλικίδης, υψηλόβαθμο στέλεχος της Vodafone, είχε βρεθεί κρεμασμένος στο σπίτι του πριν αποκαλυφθεί το σκάνδαλο των υποκλοπών.
Ο εισαγγελέας κ. Ιωάννης Διώτης, που είχε διενεργήσει έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του, είχε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο 39χρονος δεν δολοφονήθηκε, αλλά αυτοκτόνησε. Η αυτοκτονία του, ωστόσο, σύμφωνα με το εισαγγελικό πόρισμα, συνδέεται αιτιωδώς με το σκάνδαλο των υποκλοπών, εάν δηλαδή δεν γίνονταν οι υποκλοπές, ο Τσαλικίδης δεν θα αυτοκτονούσε.
Ο Κωστας Τσαλικιδης ήταν Υπευθυνος προγραματισμου δικτυων της Vodafone στην Ελλαδα.

Οι τεχνικοι συμβουλοι της οικογενειας Τσαλικιδη θεωρουν πιθανο το ενδεχομενο να ειχε εντοπισει στοιχεια που να αποδεικνυαν τη διενεργεια υποκλοπων μεσω του δικτυου της Vodafone. Η πορεια των ερευνων το επιβεβαιωνει.

Αρκετές ομοιότητες ε;;;; Τυχαίο; Δεν νομίζω..........


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.