Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Αναφορά του Δημήτρη Κουσελά για τη δημιουργία του νέου καταστήματος κράτησης στο Νομό Μεσσηνίας.

Ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτρης Κουσελάς κατέθεσε Αναφορά στη Βουλή, προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ζητώντας να ικανοποιηθεί το αίτημα του Δικηγορικού Συλλόγου της Καλαμάτας, των Δήμων Καλαμάτας και Οιχαλίας και της Τοπικής Κοινότητας ‘Αριος, για τη δημιουργία νέου και σύγχρονου καταστήματος κράτησης μέσα στα διοικητικά όρια της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, στο πλαίσιο και του Εφετείου που εδρεύει στην Καλαμάτα.
Το πλήρες κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής:


«Σας διαβιβάζω την από 11-7-2011 επιστολή του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας και τα σε αυτήν συνημμένα, με τα οποία ζητείται η ίδρυση, στο πλαίσιο της λειτουργίας και του αντίστοιχου Εφετείου στην Καλαμάτα, ενός σύγχρονου καταστήματος κράτησης εντός των διοικητικών ορίων της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, κάτι το οποίο και οφέλη θα αποφέρει στις τοπικές κοινωνίες, φορείς των οποίων (Δήμος Καλαμάτας, Δήμος Οιχαλίας, Τοπική Κοινότητα ‘Αριος), ήδη διάκεινται θετικά για τη δημιουργία ενός σύγχρονου καταστήματος κράτησης στα διοικητικά τους όρια και σύγχρονες συνθήκες κράτησης θα διασφαλίσει στους κρατούμενους, μετά την προβλεπόμενη κατάργηση της υφιστάμενης φυλακής της Τρίπολης.»

5 σχόλια:

  1. τωρα ειναι αργα, ας το ζηταγες πριν σε διωξουν απ την κυβερνηση ..αλλα μαλλον φοβουσαν να ζητησεις ο,τιδηποτε οσο ησουν στην κυβερνηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΡΑΚΟ-ΒΟΥΔΟΥΡΗ-ΚΟΥΣΕΛΑ,ΒΟΥΛΙΑΞΑΤΕ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποσο εντεχνα και διακριτικα θαβει την ιδρυση στα ΦΙΛΙΑΤΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βασικα χεσ...τικε για τα φιλιατρα,ο τυπος μετραει ψηφους,εκεινη η περιοχη εχει ψωμι πολλους ψηφους,τα ζυγιζει και πρατει.Απλα ζυγιστε τα και σεις που τον ψηφιζετε στις επομενες εκλογες.Μονο ετσι καταλαβενουν παιδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για σου ΗΡΩΑ ΚΟΥΣΕΛΑ.ΕΡΓΑΤΟΠΑΥΕΡΑ της ΟΤΟΕ τι θέλεις να μας πεις αφού τα έκανες μαντάρα όσο ήσουν υφυπουργός με αριστα το 10 παίρνεις μηδέν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.