Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Και το όνομα αυτού: Νίκος Κακαλέτρης.

Ο Νίκος Κακαλέτρης θα είναι ο νέος προπονητής της Εράνης για την επόμενη αγωνιστική περίοδο στο δύσκολο και αρκετά απαιτητικό πρωτάθλημα του ου Ομίλου της Δ΄ Εθνικής.

Η λύση του Νίκου Κακαλέτρη επιλέχθηκε ως η καλύτερη από τον Βαγγέλη Σταθόπουλο μιας και οι δυο πλευρές ταιριάζουν γάντι με την φιλοσοφία τους η οποία είναι η ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών από την περιοχή.
Η Επιλογή του κ. Κακαλέτρη βρήκε υποστήριξη και από τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης και έτσι η συμφωνία έρχεται να εκπληρωθεί με επαφές που είχαν γίνει πρίν απο δυο χρόνια.
Ο Βαγγέλης Σταθόπουλος σχολίασε την επιλογή Κακαλέτρη χαρακτηρίζοντας την ως την καλύτερη δυνατή για την Εράνη και μάλιστα από τους αρχικούς “στόχους”.

Ανάλογη είναι η ευαρέσκεια από την πλευρά του .......

Νίκου Κακαλέτρη, ο οποίος ανέφερε: “Συμφώνησα με ένα πολύ νοικοκυρεμένο σωματείο, το οποίο έχει δώσει τα δικά του δείγματα γραφής σε βάθος χρόνου. Το γεγονός ότι είναι οργανωμένο και φιλόδοξο με αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο.

Αναλογιζόμενος το νέο πρωτάθλημα που έχει πολλές ιδιαιτερότητες και υψηλό βαθμό δυσκολίας μας υποχρεώνει να διευθετήσουμε πολύ γρήγορα όλα τα επιμέρους ζητήματα ώστε κατά την έναρξη της προετοιμασίας όλα να είναι έτοιμα.

Αν και θα πρέπει να περιμένουμε τις εξελίξεις και την ανακοίνωση της προκήρυξης του πρωταθλήματος για να δούμε τι ακριβώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε, λέει πολλά η απόφαση της ΕΠΟ ότι από τις 14 ομάδες του ομίλου θα πέφτουν οι 8...

Ο βασικός κορμός της ομάδας θα παραμείνει ο ίδιος και θα γίνουν κάποιες ποιοτικές προσθήκες που θα επιτρέψουν στην ομάδα ν΄ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου” εξηγεί ο Νίκος Κακαλέτρης που θα έχει στο πλευρό του ως βοηθό και γυμναστή τον Νίκο Καρδακάρη, με τον οποίο υπήρξαν “δίδυμο” και σε άλλες ομάδες, μεταξύ των οποίων και στην Καλαμάτα.

Εράνη Φιλιατρών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.