Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Συνάντηση Νάντιας και εκπροσώπων των ιδιοκτητών ταξί Καλαμάτας»

Η βουλευτής ΠΑΣΟΚ νομού Μεσσηνίας κα. Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου, πραγματοποίησε συνάντηση με εκπροσώπους των ιδιοκτητών ταξί Καλαμάτας, την Παρασκευή 15/07/11. Η κα. Γιαννακοπούλου συζήτησε μαζί τους ενδελεχώς για τις αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στο εργασιακό τους καθεστώς και τις εξελίξεις σχετικά με την απελευθέρωση του επαγγέλματός τους.

Η συνάντηση εξελίχθηκε σε πολύ καλό κλίμα και υπήρξε .........

κατανόηση και συναντίληψη σε διάφορα ζητήματα που τέθηκαν. Επιπλέον, οι ιδιοκτήτες ταξί ανέφεραν ότι έχουν λάβει γνώση της ερώτησης της κ. Γιαννακοπούλου προς τον νέο Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, με την οποία εκφράζει την απορία της για την αλλαγή της κυβερνητικής πολιτικής όσον αφορά την απελευθέρωση του κλάδου και την αναίρεση σχεδόν στο σύνολό της συμφωνίας (modus Vivendi) που είχε διασφαλιστεί με τον προηγούμενο Υπουργό κ. Ρέππα και είχε αποτυπωθεί σε Σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος.

Οι αυτοκινητιστές ταξί μετέφεραν τις διεκδικήσεις τους στην κα. Γιαννακοπούλου, εκφράζοντας την προσδοκία ότι θα σταθεί στο πλευρό τους, όσον αφορά, όπως ανέφεραν, «την υλοποίηση των δίκαιων αιτημάτων, σε μια περίοδο που η οικονομική κρίση έχει πλήξει καίρια τον κλάδο, καταγράφοντας εντυπωσιακή μείωση της επιβατικής κίνησης, μέχρι την τελική εφαρμογή και θεσμοθέτηση της απελευθέρωσης του επαγγέλματος, βάσει της προηγούμενης συμφωνίας τους με την πολιτική ηγεσία».

2 σχόλια:

  1. Εσύ Νάντια, μεταξύ τυρού και αχλαδιού, μήπωες κατάλαβες κάτι για το Τ3 που έγινε Τ10 για να κονομήσει η "οικογένεια" και μετά επανήλθε?
    Μπα ε?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ?
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΑΧΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ......
    Κ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΩΡΑΙΕΣ ΟΙ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΠΡΙΝ ΤΗς ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΕΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΡΕΠΠΑ
    ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.