Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Και το επιμελητήριο μεσσηνίας υπερ της διατήρησης του νοσοκομείου Κυπαρισσίας

Αγαπητέ κύριε Διοικητά,

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας ενώνει τη φωνή του με τους φορείς της Τριφυλίας και επαγρυπνεί μαζί τους για την αποτροπή κάθε ενέργειας υποβάθμισης του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας και απειλής για την κατάργηση του στο πλαίσιο προγραμματισμένων περικοπών από την κυβέρνηση.

Υπενθυμίζει στους συντάκτες του σχετικού Νομοσχεδίου............

και σε κάθε αρμόδιο, ότι το Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας (δωρεά απόδημων Τριφύλιων συμπατριωτών μας) εξυπηρετεί τον πληθυσμό και τους ξένους επισκέπτες, όχι μόνο της περιοχής της Τριφυλίας αλλά και των γειτονικών περιοχών της Πυλίας και της Ολυμπίας, δεδομένου ότι τα Νοσοκομεία Πύργου και Καλαμάτας είναι σε μεγάλη απόσταση από αυτές. Επομένως μια πιθανή υποβάθμιση ή κατάργησή του θα έπληττε το επίπεδο ζωής των κατοίκων αλλά και τον τουρισμό στην περιοχή.

Σε συνθήκες οικονομικής κρίσης, η περιοχή, μετά την κατάργηση της σιδηροδρομικής σύνδεσης της με τα μεγάλα αστικά κέντρα της Πελοποννήσου, δεν αντέχει καμία περεταίρω υποβάθμιση ή κατάργηση των υφιστάμενων υποδομών της. Κατά συνέπεια, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας είναι αποφασισμένο να υπερασπιστεί με κάθε τρόπο, όχι μόνο τη διατήρηση τους, αλλά και την αναβάθμισή τους, ως απαραίτητη προϋπόθεση για την ποιότητα ζωής και τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων της Τριφυλίας.

Με εκτίμηση,

Γιώργος Καραμπάτος
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Μεσσηνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.