Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Σκηνές απείρου καλους στην πλατεία των Φιλιατρών

Μπορεί τα Βλαχέρνεια (10η συνάντηση Φιλαρμονικών) να τελείωσαν, όμως ακόμα συζητιέται στιε παρέες στα καφενεία το θέαμα να πάιζουν οι φιλαρμονικές στο Ηρώων και στην πλατεία να τρέχουν από δω και απο κει τα σκυλιά, άλλα να ζευγαρώνουν, άλλα να τσακώνονται..... Ωραίες σκηνές. Εξαιρετικές σκηνές.

Ο Δήμος Τριφυλίας κάθε χρόνο ..........

παίρνει ένα κονδύλι για τα αδέσποτα που αφορά σε φαγητό και στείρωση τους, αλλά υποχρεούται να έχει ένα χώρο όπου θα φιλοξενούνται. Ενα κυνοκομείο δηλαδή.

Κ. Δήμαρχε, εμείς μπορούμε να σας δώσουμε μια λύση χωρίς πολλά χρήματα και να ησυχάσει η πλατεία μας από τα θεάματα....
Ζητήστε τη συνδρομή 5 - 10 ατόμων που να είναι πολύ καλοί γνώστες από σκυλιά και με τρόπο να τα μαζέψουν και να τα μεταφέρουν εκτός πόλης.
Είναι απαράδεκτο να τρέχουν ανάμεσα στον κόσμο να γαβγίζουν να συνουσιάζονται και κανενός το αφτί να μην ιδρώνει.

Δηλαδή τι πρέπει αν γίνει; Να ξαναγίνει κανά ντού με φόλες από αυτούς που τις βάζουν και να τύχει πάλι να είναι εδώ καμιά ανέραστη ή κακοπη...μένη σαν την περσινή πρόεδρο της φιλοζωΪκής της Ηλιούπολης και να μας κράξει;

6 σχόλια:

  1. ποιος να ασχοληθει με τα σκυλια ποιος να ασχοληθει με την καθαριοτητα ποιος να ασχοληθει με την αισθητικη της πολης οι ασχετοι....εδω καταντησαμε να εχουμε υπευθυνους ανιδεους που στεκονται μπροστα στις εκδηλωσεις λες και ειναι στραταρχες....καλα να παθουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητοί φίλοι σας αναφέρω τα εξής:
    Λάμπες δεν υπάρχουν και οι αρμόδιοι ασχολούνται με πολιτιστικά Οι πολίτες του Δήμου Τριφυλίας αγοράζουν τις λάμπες μόνοιτους.
    Το κόστος πληρωμής των εκλεγμένων αρχόντων για το Δήμο Τριφυλίας ανέρχεται στο ποσό των 600.000,00 ΕΥΡΩ δηλαδή στην τετραετία δυόμισι εκατομύρια ευρώ.
    Οι άνθρωποι δείχνουν με την συμπεριφορά τους και τις κινήσεις τους ότι είναι εκτός πραγματικότητας.
    ΕΝΑΣ ρε παιδί με λίγο φιλότιμο και ας είναι από την αντιπολίτευση να πει ότι εγώ εκεί πάω γιατί γουστάρω και θέλω να προσφέρω.
    Οι προμηθευτές του Δήμου έχουν σηκώσει κόκκινη κάρτα και τα απορριματοφόρα αν δεν ήταν ο Παναγιωτόπουλος ισχυρός στα καύσιμα θα είχαν μίνει σε ακινησία.
    Ο κόλλιας χασμουριέται και ασχολείτε με την Παντελάκη για το καλόμας μκαι για τον πολιτισμό μας.
    Κοι Πολιτισμός σημαίνει:
    Δεν πάρχουν λακούβες στους δρόμους,Υπάρχει καθαριότητα,Υπάρχει νερό,Δεν προκαλούμε τους πολίτες με την συμπεριφορά μας και ειδικά τώρα εν μέσω κρίσης.
    Γενικά υπάρχει κύριοι σεμνότητα και ταπεινότητα που είπε κάποιος αλλά ο ίδιος αποκοιμήθηκε.
    Κόλλια χαλάρωσε γιατί ειδικά στα Φιλιατρά θα φας γιαούρτια και ντομάτες εσύ και το ασκέρι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΓΥΦΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΑΘΡΟ- ,ΔΥΣΚΟΛΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΤΡΩΝΕ.!!!
    ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΗΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συνφωνω απολυτα και με τον φιλο 12.48 και με τον admin team που εβγαλε το θεμα!!!!!! θα συμπληρωσω ομως πως αν ξαναγεινουν τα περσινα με τις φολες αυτη την φορα θα πεσουν μυνησεις σε συγκεκριμενα προσωπα!!! ακετα με τις αθωες ψυχες που καπιοι ανεγκεφαλοι τα εγκαταλοιπουν στην πλατεια των φιλιατρων!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ανέραστη ή κακοπηδηγμένη......
    χαχαχαχαχαχαχα Τέλειο!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. απο μηνιγγίτιδα και απο ηπατίτιδα θα πάμε όλοι!!!!
    μαζί και οι Δήμαρχοι και όλοι η δημοτική αρχή!!!!
    αυτό να σκεφτούν όλοι τους!!!!
    τα σκυλιά ας τα πάνε κάπου, π.χ. στη Μώραινα, κάπου τέλως πάντων κι ας ασχοληθούν λίγο με τον τόπο ουσιαστικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.