Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Επεσε άγριο ξύλο ανάμεσα σε γυφτορουμάνους στα Φιλιατρά.

Αγριο ξύλο έπεσε χθες το απόγευμα σε σπίτι που κατοικούν γυφτορουμάνοι στα Φιλιατρά κάτω από τον πεζόδρομο.
Σύμφωνα με πληροφορίες αιτία του άγριου καβγά ήταν εργασιακές διαφορές που είχαν δράστης και θύμα με τον τελευταίο να έχει αίματα στο κούτελό του.
Ειδοποιήθηκε η αστυνομία όπου έσπευσε .........

στον τόπο του συμβάντος και αποτράπηκαν τα χειρότερα αφού σταμάτησε ο καβγάς και δόθηκαν εξηγήσεις εκατέρωθεν.

Η κατάσταση στα Φιλιατρά το λέμε για χιλιοστή φορά έχει ξεφύγει κατά πολύ. Το κράτος δεν κάνει τίποτα, η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει και πολλά.... Τελικά μόνο εμείς οι πολίτες πρέπει να δράσουμε παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια μας.
Σε λίγο δεν θα μπορούμε να κυκλοφορήσουμε καθόλου εκτός του σπιτιού μας από δαύτους.
Ετσι θα την αφήσουμε την κατάσταση; Ετσι ανεξέλεγκτη;

18 σχόλια:

  1. Μία είναι η λύση. Ομάδα 10-15 με κράνη και ρόπαλα για να τους κάνουμε να φύγουν τρέχοντας από τα Φιλιατρά.
    Όπως σωστά είπατε η κυβέρνηση προστατεύει τους μετανάστες και τους λαθρομετανάστες εις βάρος μας.
    Αυτοί εγκληματούν απέναντι μας και το κράτος δεν κάνει τίποτα. Φοβάται ο Παπανδρέου μην μας πουν ξενοφοβικούς και ρατσιστές. με αυτά που κάνετε μας κάνετε ρατσιστές.
    Η λύση μόνο στα χέρια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ,ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ.
    ΔΕΝ ΜΕΜΦΟΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΑΤ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ.
    ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΗΣ,ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΟΥΣ.
    ΕΤΣΙ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ,ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ...
    ΟΤΑΝ Η ΣΕΙΡΗΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟΥ ΗΧΗΣΕΙ,ΤΟΤΕ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ,ΧΩΡΟΣ ΑΝΕΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο πρώην Δήμαρχος ήρωας Αλκης Ξύγκας μας παραμύθιαζε και μας έλεγε ότι στα Φιλιατρά υπάρχει πλούτος.
    Μήπως εννοούσε τους εργάτες για τα θερμοκήπια που βρώμισαν τα Φιλιατρά ή τις κομπίνες της Εμποτικής και του ΦΠΑ φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ!!!ΑΣ ΣΚΟΤΟΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ!!!!ΜΕΡΙΚΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ!!!! ΠΑΡΑΓΙΝΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ!!!!ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!!!ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΗΤΕΧΝΙΟΥ ΜΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΝ ΕΝΑΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΨΩΜΙ!!!!Ε ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΧΑΡΙΖΩ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!!! ΤΣΟ Κ ΛΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ!!!!ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑΤΗΣ!!!! ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΟΥ ΤΗΣ ΛΟΥΦΑΣ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΜΠΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΞΗ.
    ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
    ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΟΙ ΕΝΟΙΚΙΑΖΩΝΤΕΣ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ,ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ.
    ΑΠΛΑ. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΡΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μία είναι η λύση ...κράνη και ρόπαλα για να τους κάνουμε να φύγουν τρέχοντας από τα Φιλιατρά.
    ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΡΑΝΗ ΡΟΠΑΛΑ ΜΑΣΤΙΓΙΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΑΛΥΠΗΤΟ ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΥΡΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. karfi-petalo μαζι σου ειμαι,αλλα μηπως ειναι καλυτερα να μην τους δινουμε δουλεια και να φυγουν μονοι τους?
    Γ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. σωστά george...
    άραγε ποιός θα ραβδίσει της ελιές μας, ποιός θα κόψει τα καρπούζια μας, ποιός θα καθαρίσει τα σπίτια μας?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
    την στιγμή που κάνουν όλες τις δουλειές που θα έπρεπε να κάνουμε εμείς καλά κάνουν και περιφέρονται, ζουν εδώ!!!!!!!
    ή μήμπως θα έπρεπε να τους έχουμε κλειδωμένους, να τους ανοίγουμε για να πάνε για δουλειά και να τους ξανακλειδώνουμε??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το υβρεολόγιο να το γράψεις σε κάποιο άλλο Φιλιατρινό blog που έχει καταντήσει σκουπιδότοπος από βρισιές αναγνωστών. ΟΧΙ εδώ.
    Εννοείται ότι το μήνυμα σου 3:03πμ αφαιρέθηκε.
    Τελικά κανένας δεν πτοείται που γράφουμε ότι τα σχόλια περνάνε από έγκριση για να βγουν... Δεν πειράζει.

    X-treme

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ξενοφοβία και ο ρατσισμός είναι θέμα παιδείας. Και λυπάμαι που διαβάζω μόνο (γιατί δεν ακούω να μιλούν δημόσια) τέτοια πράγματα απο τους σύγχρονους Ελληναράδες του ΛΑΟΣ και της Χρυσής Αυγής. Οι Έλληνες ως λαός είναι φιλόξενος και θα διατηρήσει αυτή την ιδιότητα μαχόμενος με το μίσος και το άδικο. Τα Φιλιατρά θα υποστηρίξουν τους οικονομικούς μετανάστες, Αυτοι άλλωστε είναι τα πολύτιμα εργατικά χέρια για όλες τις αγροτικές και λοιπές εργασίες μας. Χαίρομαι που ακούω παιδικές φωνές στη γειτονιά μου και ας μην είναι στη γλώσσα μου. Το βέβαιο είναι οτι θα προσπαθήσω να γίνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν είναι δυνατόν στο προηγούμενο σχόλιο ας γραφεί το όνομά μου Μάριος που ως εκ παραδρομής δεν έβαλα. Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν μπορεί να γραφτεί το όνομα σου γιατί δεν υπάρχει η δυνατότητα να γίνει διόρθωση σε σχόλιο. Μένει όπως το έκανες και δεν μπορεί να επέμβει κανείς παρά μόνο για την πλήρη διαγραφή του.

    Όσο για την απάντηση στο σχόλιο σου θα προτιμήσω να μην την γράψω γιατί αυτό που θα σου απαντήσω δεν θα σου αρέσει καθόλου.
    Αν όμως επιμένεις θα στην γράψω. Την ευθύνη όμως για ότι γράψω θα την έχεις αποκλειστικά και μόνο εσύ. Γιατί θα βασίζεται στο δικό σου σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καταρχήν δεν απάντησα αποκλειστικά στη δική σου ανάρτηση(δεν αναφέρεις ΛΑΟΣ ή ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ)αλλά στα επόμενα σχόλια. Βέβαια είναι αντιδεοντολογικό ο διαχειριστής ενός blog να παίρνει θέση σε σχόλια επειδή το FiliatraNews έχει ειδησογραφικό χαρακτήρα και ως τέτοιο το χρησιμοποιώ. Δεν πιστεύω οτι το ύφος του σχολίου μου ήταν προσβλητικό και ως εκ τούτου να μην μου αρέσει η απάντηση? Θα θεωρήσω οξύμωρο οτι την ευθύνη των όσων γράψεις θα έχω εγώ αφού ούτε ξέρω τι θα γράψεις ούτε μπορώ να συζητήσω μαζί σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν κατάλαβα. Γιατί είναι αντιδεοντολογικό ο διαχειριστής ή οι διαχειριστές ενός blog δεν μπορούν να έχουν άποψη σε ενα θέμα; Ποιος νόμος το λέει;
    Εδωβ στο Φιλιατρά News έχουν άποψη οι πάντες. αρκεί να είναι κόσμιοι.

    Η ξενοφοβία και ο ρατσισμός είναι θέμα παιδείας.
    Δηλαδή τι μας λες ότι όσοι ξενοφοβικοί είναι ξενοφοβικοί και ρατσιστές ή έγιναν αν θέλεις ξενοφοβικοί και ρατσιστές είναι άτομα χωρίς παιδεία; Αυτο λες?

    Δηλαδή να βάλω τον λαθρομετανάστη στο σπίτι μου, στο κρεβάτι και επειδή το καημένο έχει να πηδήξει κάνα δυο χρόνια και του έχουν χτυπήσει κόκκινα οι ορμόνες του αν του δώσω την γυναίκα μου ή την κόρη μου να εκτονωθεί το καημένο για να μην με μπουν ρατσιστή....
    Ρε δεν είμαστε καλά!!!!

    Τα Φιλιατρά θα υποστηρίξουν τους οικονομικούς μετανάστες
    Ωραία τότε. Εσείς που τους γουστάρετε πάρτε τους σπίτι σας κοιμήστε τους εκπληρώστε ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ τις ανάγκες τους ακόμα και τις σεξουαλικές γιατί εσείς έχετε παιδεία και είστε και μορφωμένοι και αφήστε εμάς που δεν τους θέλουμε να τους κυνηγήσουμε γιατί είμαστε άνθρωποι χωρίς παιδεία. Δηλαδή αμόρφωτοι.

    Τέλος θα συμφωνήσω ότι οι Έλληνες είναι φιλόξενος λαός και θα διατηρήσει αυτή την ιδιότητα Αλλα με αυτούς που τον σέβονται.
    Όχι με αυτούς που στο τέλος θα ζητήσουν ακόμα και να τον πηδήξουν. Γιατί τότε θα πέσει ματσούκι χοντρό σαν το ματσούκι που έφαγε ο αράπης Μαροκινός μετά το απρόκλητο χούφτωμα σε κοπέλα μέσα στον κόσμο.
    όσο για τους γυφτορουμάνους και μόνο με τον τσακωμό τους αναστάτωσαν ολόκληρη γειτονιά μεσημεριάτικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δηλαδή τον Φιλιατρινό συμπατριώτη σου ή γειτονά σου τον βάζεις στο κρεβάτι σου? Μην είμαστε υπερβολικοί και χρησιμοποιούμε τέτοια επειχειρήματα. Σίγουρα ο παρορμητισμός είναι προνόμοιο νεανικό και πιστεύω πως νέος είσαι. Η παιδεία δεν έχει να κάνει με την απόκτηση γνώσεων αλλά με την καλλιέργεια αρετών. Διαλλακτικότητα φίλε μου. Πίσταψέ με θα σε προφυλάξει από πολλά δεινά. Αυτός που προκαλείται και τον πνίγει το δίκιο στο τέλος θα ήθελε να είχε μετρήσει μέχρι το δέκα πρίν ρίξει γροθιά σε αυτόν που τον έθιξε. Όχι το σχόλιό σου δεν με πείραξε απλώς γελάω γιατί και για πιο λόγο θα έπρεπε να βάλω ένα μετανάστη στο σπίτι μου και πόσο μάλλον στο κρεβάτι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.