Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Αθανασιάδης: Δεχόμουν απειλές για την ζωή μου

Λίγες μόλις ημέρες μετά την θετική του ψήφο στο Μεσοπρόθεσμο, μία ψήφο που του στοίχησε επίθεση από αγνώστους ενώ περπατούσε στο κέντρο της Αθήνας ο Αλέκος Αθανασιάδης αποκάλυψε πως δεχόταν απειλητικά τηλεφωνήματα για να ψηφίσει υπέρ του Μεσοπρόθεσμου.

«Δέχθηκα απειλητικά τηλεφωνήματα κάποια ήταν από το εξωτερικό», ανέφερε χαρακτηριστικά. Για να συνεχίσει λέγοντας πως μου έλεγαν «μην τολμήσεις να ψηφίσεις "όχι", γιατί θα σε βρούνε σε χαντάκια». Με τα λόγια αυτά προσπάθησε να εξηγήσει γιατί ψήφισε κάτι, το οποίο είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα κάνει.

Με συνέντευξη του στον τοπικό τηλεοπτικό .........

σταθμό TOP, ο Αλέκος Αθανασιάδης επισήμανε πως «στον εργαζόμενο της ΔΕΗ, στον κάτοικο της περιοχής θα πω ότι εδώ και δύο μήνες έχω μπει στις μυλόπετρες. Με έχει συνθλίψει το σύστημα, με έχουν συνθλίψει τα συμφέροντα».

Δείτε το Video



News today

3 σχόλια:

  1. Άντε απ' εκεί ρε αλήτη!
    Αν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα έπρεπε να απευθυνθείς στην ΕΥΠ και όχι στα κανάλια και τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης!
    Όταν θα νιώσουν οι ψηφοφόροι σου, πραγματικά και στο πετσί τους, το ξεπούλημα για το οποίο υπέγραψες, που νομίζεις ότι θα βρεθείς?
    Σε φορολογικό Παράδεισο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ασε ρε παπαρα..και που ζεις φυρα εισαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχει και αξιοπρέπεια κε Αθανασιάδη. Θα μπορούσατε να παρετηθείτε. Και συνεπής θα ήσασταν σε αυτά τα οποία υποτίθεται ότι πιστεύατε και δεν θα σας θεωρούσαν προδότη σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.