Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Επικυρήχθηκαν και οι Βουλευτές Μεσσηνίας.

Σε πλήρη εξέλιξη η μορφή διαμαρτυρίας προς την κυβέρνηση και τους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ από το κίνημα των αγανακτισμένων σε όλη την Ελλάδα. Από ότι φαίνετε δεν «κάνει πίσω» το κίνημα σε όλη την Ελλάδα που έχει αλλάξει μορφή διαμαρτυρίας παρότι κάποιοι έλεγαν ότι θα ησυχάσουν και θα διαλυθούν μετά την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου (ξεπούλημα της Ελλάδος).

Η αφίσα που κυκλοφορεί και στην Καλαμάτα είναι χαρακτηριστική του κλίματος που επικρατεί στο Νομό Μεσσηνίας για τους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
Πάντως πρέπει να επικρατήσει ψυχραιμία αλλά και ο κόσμος έχει δίκιο και πρέπει να αναλάβουν οι Βουλευτές τις ευθύνες τους και όχι μόνο να το παίζουν πάντα με όλους..ας χτυπήσουν και το «τραπέζι» κάποια φορά όχι όλο yes men.
Εμείς τα λέγαμε και τα γράφαμε και .........

είχαμε τελικά δίκιο....

kyparissiotis

8 σχόλια:

  1. ftyste toys opoy toys deite!!!einai prodotes ths elladas!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί να επικρατήσει ηρεμία ρε παιδία, είδατε καμμία ηρεμία στο Σύνταγμα??Είδατε καμμία ηρεμία οταν παίρνουν και ξανα παίρνουν μέτρα. Δηλαδή αυτοί θα κάνουν ότι τους γουστάρει και εμείς θα είμαστε ήσυχοι. Κυνήγι το καλοκαίρι πολιτικών, μην τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί.Τα παμε τα ξανά παμε, τώρα δράση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μας επνιξαν στο Συνταγμα ρεεε,,,,δευτερο Πολυτεχνειο εγινε,μπροστα τους θα το βρουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η αφισσα θα ήταν καλυτερα να εγραφε UNWANTED και οχι WANTED. Τα τρία ντόπια δεκανίκια κομματικών πολιτικών που ούτε καν να τριξουν μπόρεσαν, τους αχρωμους και αοσμους κειμενογράφους μας -- να τους χαιρώμαστε.

    Αράπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΥΣΕΛΑΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΤΩΡΑ?ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΝΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΥΠΕΡΑΝΩ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ...ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΝΤΟΜΑΤΑ ΣΥΝΝΕΦΟ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΥΣ "ΠΡΟΣΚΑΛΩ" ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΡΑΚΟ-ΒΟΥΔΟΥΡΗ-ΚΟΥΣΕΛΑ

    ΜΑΥΡΙΣΑΤΕ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οι παραλίες της Πυλίας είναι εξαιρετικές αυτή την εποχή ...... ας έρθουν ...... κερνάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΟΝΥΜΕ 6.05 ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕΙΣ ΤΟ ΒΟΥΔΟΥΡΗ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΤΟΝ ΑΝΙΠΑΡΚΤΟ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΕΞΗΠΤΩΤΙΣΤΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.