Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

“Χρεοκοπία δύο εβδομάδων” προτείνει ο Παπανδρέου!

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο μερικής αδυναμίας πληρωμών ο Έλληνας πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στους Financial Times της Γερμανίας, λέγοντας πως μια τέτοια λύση θα πρέπει να διαρκέσει όχι περισσότερο από δύο εβδομάδες.

“Είμαστε ανοιχτοί απέναντι σε όλες τις ιδέες”, είπε ο κ. Παπανδρέου.

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός εμφανίζεται ..........

θετικός ως προς την επαναγορά μέρος του χρέους από την ίδια την Ελλάδα, με κεφάλαια από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας EFSF, στο 50% της ονομαστικής αξίας των ομολόγων.

Πάντως, ο Γιώργος Παπανδρέου ζήτησε για άλλη μια φορά από την ΕΕ να επισπεύσει τις όποιες διαδικασίες, εκτιμώντας ότι η καθυστέρηση στη λήψη αποφάσεων έχει καταστροφικά αποτελέσματα.

“Αυτή η ανασφάλεια τρομάζει τους επενδυτές. Αν δεν έχουμε σύντομα την απόφαση ότι το δεύτερο πρόγραμμα θα προστατεύσει την Ελλάδα και να μπορεί η χώρα να υλοποιήσει τις βαθιές μεταρρυθμίσεις της, τότε θα υπονομευτεί το ίδιο το πρόγραμμα”, λέει ο πρωθυπουργός.

Ο πρωθυπουργός δεν προσδιορίζει το χρόνο επιστροφής της Ελλάδας στις αγορές, σημειώνοντας ότι σειρά έχουν οι Ευρωπαίοι και το ΔΝΤ να αποφασίσουν για ένα δεύτερο πακέτο διάσωσης της Ελλάδας.

«Όσο πιο αποφασιστικά δοθεί τώρα το μήνυμα ότι λαμβάνεται μέριμνα για το πρόβλημα, τόσο γρηγορότερα θα μπορέσουμε να επανέλθουμε στην αγορά», δηλώνει ο Γιώργος Παπανδρέου.

ΣΧΟΛΙΟ
Εμείς πάλι προτείνουμε στον Γιώργο ή Jefry να πάρει την μανούλα του που την έχει ξεχάσει ο χάρος, να πάρει τα αδερφάκια του και το ΔΝΤ που μας κουβάλησε εδώ και να πάει στον αγύριστο. Αυτό Jefry πως το βλέπεις;;;;

2 σχόλια:

  1. Το διάβασα σαν σχόλιο στο anti και μου άρεσε!

    Θα μου επιτρέψετε να αφιερώσω, εις τους αξιότιμους κ.κ. ΣοσιαΛηστάς, ένα τραγούδι.
    http://www.youtube.com/watch?v=slWRbC8txK0
    Τους παρακαλώ να δώσουν ιδιαιτέρα προσοχή εις το πρώτο κουπλέ του τρίτου στοίχου και συγκεκριμένα από το 0:30 έως και το 0:37.
    Σας ευχαριστώ και καλό… ταξίδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΑ ΠΙΠΙ ...ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ!!!!

    ΕΝΔΟΞΕ ΓΑΠ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.