Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Γιάννης Λαμπρόπουλος: Στον Εισαγγελέα για φαρμακευτικές εταιρίες και Ερρίκος Ντυνάν [ VIDEO ]

16-06-2011 ημ.Τρίτη στην επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων, ο Γιάννης Λαμπρόπουλος πάντα επίκαιρος και δυναμικός, για πολλοστή-επαναλαμβανόμενη φορά και με τον πλέον επίσημο τρόπο ζητά να παρέμβει η δικαιοσύνη ( για τις αλόγιστες φαρμακευτικές δαπάνες και για Ερρίκος Ντυνάν ) και να υποστούν τις κυρώσεις του νόμου για τη λεηλατηση του δημόσιου χρήματος.

Οι συνεχιζόμενοι αγώνες στον πολιτικό .....

στίβο για τα προβλήματα της Χώρας και του Νομού από το 1989, μακριά από εξαρτήσεις μικροκομματικών και οικονομικών μηχανισμών προϋποθέτει πολυετή εμπειρία στα κοινά, ανιδιοτελή & αγωνιστική προσφορά στην πολιτική και καθοριστική συμβολή στα μεγάλα έργα για την Μεσσηνία, όπου από την αρχή σχολιάζονταν ακυρωτικά:

(1) Κέντρο Διαβιβάσεων

(2) Πίστα Αγώνων – Παλαιό αεροδρόμιο Μεσσήνης, ένας δοκιμαστικός αγώνας πραγματοποιήθηκε ύστερα από έντονες πιέσεις του κ.Λαμπροπουλου σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης όσο σε Υπουργείο Άμυνας και Υπ. Πολιτισμού, όλα τα ξενοδοχεία ανακοίνωσαν πληρότητα 100%.

Μέτα από λίγες μέρες κλάπηκε ολόκληρος ο ηλεκτρολογικός-ηλεκτρονικός εξοπλισμός και βανδαλιστηκαν ολοσχερώς οι κύριες και βοηθητικές εγκαταστάσεις για την διεξαγωγή των αγώνων.

(3) Αυτοκινητόδρομος Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα, ευτυχώς που είχαν επισπευτεί και ολοκληρωθεί στο 75% οι εργασίες κατασκευής έως τα τέλη του 2009, ώστε να μην συμφέρει κανέναν παράγοντα να ακυρώσει το έργο, αλλά να παραδοθεί για να έχει έσοδα.

Ο κ.Λαμπροπουλος πολλές φορές έχει επαναλάβει ότι "Ποτέ στα τόσα χρόνια της πολιτικής μου διαδρομής δεν υπήρξα χειροκροτητής" αλλά [όπως βλέπουμε στο βίντεο 1-Κατά της Διαφθοράς] αυστηρός επικριτής στους φακελακιδες, τους ανεπάγγελτους της πολιτικής ζωής, τους διαπλεκομενους και τους λαϊκιστές(ήταν ο πρώτος πολιτικός που εισηγήθηκε την δήμευση των περιουσιών για τους πολιτικούς και για άλλους, που δεν δικαιολογούνται από το πόθεν εσχες ).

Δημήτριος Κρεμαστινος(Πρόεδρος της Επιτροπής): Ναι, αλλά όταν θέλει κάποιος τα πρακτικά της Επιτροπής , πρέπει να ερωτάται γιατί τα θέλει, με ένα απλό διαβιβαστικό.



2 σχόλια:

  1. ΤΟ Δουβλινο-2 ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΣ Γιαννακη ΕΤΣΙ??
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ Η ΦΩΝΗ ΣΟΥ??
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΗΚΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ,ΨΑΧΝΕΙΣ ΒΕΛΟΝΑ ΣΤΑ ΑΧΥΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΝΤΥΝΑΝ...
    ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΡΓΟΥΣΑΝ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕΣ ΝΑ ΦΡΟΥΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ..ΒΟΥ ΚΑΙ ΛΟΥ..
    ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΡΟΧΘΕΣ,ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ,ΕΣΥ Γιαννακη, ΕΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΑΠΩΝ..
    ΑΣΕ ΡΕ Γιαννη,
    ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ,ΛΑΙΚΙΖΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κακοδιαχείριση των πόρων του μετοχικού ταμείου στρατού, δεν υπάγεται στην έννοια της κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος;
    Το ότι μπήκε μέσα οικονομικά το ταμείο και δεν έχουν πάρει εδώ και 2-3 χρόνια τα χρήματά τους οι δικαιούχοι γιατί γεμίσαμε στρατηγούς και τιμητικούς συνταξιούχους δεν είναι σπατάλη;;;;
    Σωστός ο προηγούμενος φίλος για τα περί λαϊκισμού.
    Τα υπόλοιπα είναι απλά για εσωτερική κατανάλωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.