Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Προπηλάκισαν τον Χ. Μαλαπάνη που φυγαδεύτηκε με την συνδρομή της Αστυνομίας. [ VIDEO ]

Έντονη η παρουσία των αγανακτισμένων και στην Καλαμάτα πριν λίγο με συνθήματα αγανάκτησης απέξω από τα γραφεία των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και αποκορύφωμα της πορείας επεισόδιο έξω από την πρώην Νομαρχίας Μεσσηνίας με πρωταγωνιστή τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Χ. Μαλαπάνη.

Ο κ Μαλαπάνης αγνοώντας την ........

σοβαρότητα της κατάστασης σήμερα και ενώ ήξερε ότι η πορεία θα κατάληγε στην πρώην νομαρχία Μεσσηνίας σήμερα και ας ήταν κλειστεί λόγω απεργίας έπινε προκλητικά, ούζα..! σε καφενείο απέναντι από αυτή.

Οι πολίτες μόλις τον είδαν εξαγριώθηκαν καθότι είναι βασικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και άρχισαν να τον βρίζουν και να απειλούνται μέχρι και σοβαρότατα επεισόδια.
Ο Αντιπεριφερειάρχης φοβούμενος τα επεισόδια εις βάρος του κάλεσε την αστυνομία που με την συνδρομή της αλλά και την συνδρομή προσωπικών του φίλων φυγαδεύτηκε πραγματικά, εν μέσω μεγάλης έντασης.



BEST TV

2 σχόλια:

  1. απ ότι φαίνεται δεν ίδρωσε το αυτί του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ντρέπεται να πίνει ούζα; Ούζα θα πίνουμε μόνο εμείς αφού έχουμε εισπράξει τη συνταξούλα του ΟΓΑ που παράνομα έχουμε αποκτήσει, την επιδότηση για καλλιέργιες και στρέματα που κατέχουμε στην φαντασία μας και αφού έχουμε σχολάσει από τη δουλειά που μας "φυτέψανε" αυτοί που τώρα βρίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.