Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Από την πίσω πόρτα έφυγε ο Γ. Πεταλωτής - Κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ [ VIDEO ]

Εν μέσω αποδοκιμασιών αποχώρησε από την πίσω πόρτα του κτιρίου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Εκατοντάδες πολίτες πολιόρκησαν το κτίριο των ΚΑΠΗ Αργυρούπολης, όπου είχε φθάσει αργά το απόγευμα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής προκειμένου να συμμετάσχει σε κομματική εκδήλωση.
Δείτε το σχετικό θέμα εδώ

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν .......

γνωστά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έφθασε με το αυτοκίνητό του στον χώρο της εκδήλωσης και μόλις η άφιξή του έγινε αντιληπτή, άτομα που είχαν συγκεντρωθεί απ' έξω άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα και να πετούν πέτρες, γιαούρτια και μπουκάλια. Οι παρευρισκόμενοι τοποθέτησαν μαξιλάρια στα παράθυρα του κτιρίου προκειμένου τα αντικείμενα που πετούν οι αγανακτισμένοι να μην μπουν μέσα στο κτίριο.

Μέλη του ΠΑΣΟΚ προστάτευσαν τον Γιώργο Πεταλωτή, ενώ μια διμοιρία ΜΑΤ που έφθασε εκεί κράτησε σε απόσταση τους συγκεντρωμένους.

«Εμείς θα συνεχίσουμε. Η κυβερνητική παράταξη δεν φοβάται τίποτα από τους τραμπούκους. Οι τραμπούκοι εγκάθετοι του ΣΥΡΙΖΑ που είναι απ' έξω προσπαθούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε τι είναι η δημοκρατία. Δεν είμαι εγκλωβισμένος. Από την μπροστά πόρτα μπήκαμε από την μπροστά θα φύγουμε» είπε, μεταξύ άλλων, από το βήμα της κομματικής εκδήλωσης ο Γιώργος Πεταλωτής.

Από το επεισόδιο δεν τραυματίστηκε κανείς και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αποχώρησε, εν μέσω αποδοκιμασιών, με τη συνοδεία μελών του ΠΑΣΟΚ και ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων.

Και ενώ ο "ατρόμητος" υπουργός είχε δηλώσει στην εκδήλωση ότι δεν φοβάται κανέναν και ότι θα φύγει από την κανονική πόρτα από την οποία μπήκε στα ΚΑΠΗ Αργυρούπολης εν τούτοις υπό τον φόβο να λιντσαριστεί έφυγε από την πίσω πόρτα.

Δείτε το σχετικό video αποχώρησης του πεταλωτή απο το ΚΑΠΗ Αργυρούπολης.



ΣΥΝ: «Οι πρίγκιπες της κυβέρνησης τους φτύνει ο κόσμος και νομίζουν ότι βρέχει»

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΝ απάντησε στις κατηγορίες του κυβερνητικού εκπροσώπου. «Το να επιτίθεται εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, ο εγκάθετος της τρόικας κυβερνητικός εκπρόσωπος, δεν αποτελεί είδηση. Εκείνο, όμως, που θέλουμε να επισημάνουμε είναι η ενορχηστρωμένη προσπάθεια του συστήματος ΠΑΣΟΚ να δημιουργήσει κλίμα δυσφήμησης σε βάρος των αυθόρμητων κινητοποιήσεων των αγανακτισμένων πολιτών, αποδίδοντάς τις σε υποκινητές. Φαίνεται πως δεν έχουν καταλάβει τίποτα. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας μας ζητά να μην περάσουν τα νέα μέτρα, αξιώνει να φύγει η κυβέρνηση» αναφέρει η ανακοίνωση.

«Στον κ. Πεταλωτή, του αφιερώνουμε τη φράση βουλευτή της παράταξής του: «Οι πρίγκιπες της κυβέρνησης, τους φτύνει ο κόσμος και νομίζουν ότι βρέχει» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΝ.

ΠΑΣΟΚ: «Πρωταγωνιστές για ακόμη μία φορά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ»

Αργά το βράδυ με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ καταδίκασε το επεισόδιο σε βάρος του κυβερνητικού εκπροσώπου «με πρωταγωνιστές, για ακόμη μια φορά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ».

«Είναι καταδικαστέα η απειλή βίας και οι προπηλακισμοί, ειδικά όταν γίνονται με στόχο να ακυρώσουν προγραμματισμένη εκδήλωση πολιτικού κόμματος. Είναι επίσης, απαράδεκτη η προσπάθεια ορισμένων να χειραγωγήσουν και να αξιοποιήσουν για δικά τους μικροκομματικά οφέλη, τις ειρηνικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των πολιτών» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ και συνεχίζει «καλούμε τα πολιτικά κόμματα να πάρουν ξεκάθαρη θέση για τα σημερινά επεισόδια, τα οποία στρέφονται σε βάρος του δημοκρατικού διαλόγου και της ίδιας της Δημοκρατίας. Όλοι οι δημοκράτες πολίτες οφείλουμε να υπερασπιστούμε τη Δημοκρατία, τους θεσμούς και την ελεύθερη έκφραση κάθε πολίτη, κεκτημένα για τα οποία αγωνίστηκαν γενιές Ελλήνων».

ΣΧΟΛΙΟ
Η γνωστή ψύχωση του ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ
Εδω ολη η κοινωνία τους φτύνει στην μάπα και αυτοί νομίζουν ότι ψιχαλίζει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.