Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Συνέντευξη Νάντιας Γιαννακοπούλου στο Morias News

Η βουλευτής απάντησε σε όλα μας τα ερωτήματα χωρίς υπεκφυγές και κατέθεσε τις απόψεις της με παρρησία.

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας κα. Νάντια Γιαννακοπούλου παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο Moriasnews.gr. Η βουλευτής απάντησε σε όλα μας τα ερωτήματα χωρίς υπεκφυγές και κατέθεσε τις απόψεις της με παρρησία.

Ολόκληρη η συνέντευξη της κας. Νάντιας Γιαννακοπούλου:

Ερώτηση: Πιστεύετε ότι δεν υπήρχε άλλος δρόμος για την αντιμετώπιση του προβλήματος της οικονομίας , παρά μόνο η προσφυγή μας στο μηχανισμό στήριξης;

Απάντηση: Φιλοσοφικό μου πιστεύω είναι ότι στη ζωή δεν υπάρχουν μονόδρομοι. Υπάρχουν επιλογές. Το ζήτημα είναι ποια από αυτές είναι εφικτή, ποιά η βέλτιστη και με ποιο κριτήριο. Αν το κριτήριο είναι το παρόν ή το μέλλον.
Και η χρεοκοπία είναι επιλογή... Εάν ο ελληνικός λαός στην πλειοψηφία του πιστεύει πως είναι διατεθειμένος να υποστεί τις συνέπειες μιας χρεοκοπίας πρέπει να το κάνει ευρέως γνωστό και στο πολιτικό σύστημα, το οποίο οφείλει να ανταποκριθεί στη λαϊκή βούληση.
Και η αναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου είναι επιλογή... Το ζήτημα είναι αν είναι μια εφικτή επιλογή, καθώς η αναδιαπραγμάτευση και η αλλαγή των όρων του Μνημονίου προϋποθέτει και τη σύμφωνη γνώμη της τρόικας, η οποία έχει απορρίψει ήδη αυτό το ενδεχόμενο.

Συνεπώς, δεν υπάρχει μονόδρομος αλλά κάθε δρόμος έχει τις συνέπειές του, τις οποίες όπως και να έχει θα υποστούμε ως λαός. Σε αυτή τη βάση, η κυβέρνηση ζυγίζει τις επιλογές, προτάσσει την υπευθυνότητα και επιλέγει ένα δύσκολο δρόμο με μεγάλο πολιτικό κόστος, τον οποίο άλλωστε δρόμο της υποδεικνύουν ανεπιφύλακτα και ομόφωνα όλοι οι εταίροι μας στην Ε.Ε. Αποτελεί μεγάλη αλήθεια το γεγονός ότι κατορθώσαμε να δημιουργηθεί στην Ε.Ε. μηχανισμός στήριξης που δεν υπήρχε. Όπως είναι αλήθεια ότι δανειστήκαμε από την Ε.Ε. με κάτι πάνω από το 5% γιατί το Δ.Ν.Τ. έχει χαμηλότερα επιτόκια, ενώ θα μπορούσαν να μας δανείσουν οι εταίροι μας με 3% ή 3,5%, όπως δανείζονται για παράδειγμα οι γερμανικές τράπεζες.

Εν κατακλείδι στο ερώτημά σας αυτό δεν υπάρχουν ούτε εύκολες, ούτε ανέξοδες λύσεις.

Ερώτηση: Πιστεύετε , πως η κατεύθυνση των μέτρων , είναι κοινωνικά δίκαιη;

Απάντηση: Σε πολλές περιπτώσεις, δεν είναι κοινωνικά δίκαιη. Και, θεωρώ, ότι αυτό είναι που δημιουργεί και το αίσθημα αγανάκτησης στον κόσμο, καθώς υπάρχουν κατηγορίες πολιτών που έχουν μείνει στο απυρόβλητο. Υπάρχουν ακόμη πολλοί που ξεφεύγουν από τους φοροεισπρακτικούς μηχανισμούς. Πολλοί που κερδοσκοπούν εις βάρος των υπολοίπων. Εκεί πρέπει να εστιάσει την προσοχή του το νέο οικονομικό επιτελείο, προκειμένου να μην πάει τίποτα χαμένο από τις θυσίες όλων των Ελλήνων, των απλών πολιτών, που βιώνουν τις δυσκολίες του δρόμου εξόδου από την κρίση.

Δεν είναι κοινωνικά δίκαιο να πληρώνουν την κρίση τα «συνήθη θύματα».

Ερώτηση: Ποίες είναι οι δικές σας «κόκκινες γραμμές» που θα σας έδιναν το δικαίωμα να πείτε όχι στη ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος;

Απάντηση: Όταν θεωρήσω ότι το συνολικό πρόσημο είναι αρνητικό για την πλειοψηφία των πολιτών. Όταν διαφανεί μια διαφορετική, μια ξεκάθαρη ρεαλιστική προοπτική. Ένας νέος δρόμος που θα εγγυάται λιγότερες θυσίες για τους Έλληνες πολίτες και, παράλληλα, την έξοδο της χώρας μας από την κρίση. Προς το παρόν, όλες οι διαφαινόμενες εναλλακτικές κατευθύνσεις που έχουν προταθεί ενέχουν αντίστοιχους, αν όχι μεγαλύτερους, κινδύνους.

Και αν μη τι άλλο, στο σημείο που έχουμε φτάσει είναι απαραίτητο όλοι να αντιληφθούμε ότι οι «κόκκινες γραμμές» δεν λειτουργούν προς το συμφέρον του τόπου. Αλίμονο, αν ο κάθε βουλευτής έθετε το δικό του ξεχωριστό «βέτο»... Η έννοια του «όλον», η συλλογική δράση, το εθνικό καθήκον που πρέπει να υπερασπιστούμε αυτήν την περίοδο, δεν πρέπει να τεθεί υπό την ομηρία του κάθε ενός από εμάς τους βουλευτές.

Ερώτηση: Αισθάνεστε δικαιωμένη από τον τρόπο που η Κυβέρνησή σας χειρίσθηκε τα ζητήματα της οικονομίας και ποιά η προσωπική σας συμβολή από τη θέση που σας εμπιστεύθηκαν οι Έλληνες στη βελτίωση των ζητημάτων που ταλανίζουν τις τοπικές κοινωνίες;

Απάντηση: Έχω ανάμικτα συναισθήματα για την μέχρι τώρα οικονομική πολιτική της κυβέρνησης. Πίστεψα και πιστεύω στο ΠΑΣΟΚ και στις πολιτικές δεσμεύσεις και κατευθύνσεις που διατυπώσαμε προεκλογικά. Συνεχίζω να πιστεύω ότι αυτή η πολιτική μπορεί να μας βγάλει από την κρίση. Δυστυχώς, ωστόσο, υπό τις παρούσες συνθήκες, δεν είναι υλοποιήσιμη. Άλλωστε, η διαμόρφωση και η εφαρμογή της οικονομικής πολιτικής της χώρας δεν είναι μόνο δική μας υπόθεση.

Στην προσπάθειά μου να συμβάλλω στη βελτίωση των ζητημάτων του τόπου επιχείρησα να αναδείξω τις σημαντικότερες πτυχές των μειζόνων προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε. Ενδεικτικά, στον αγροτικό τομέα εστίασα στη στήριξη του εισοδήματος του ελαιοπαραγωγού, στην τιμή των αγροτικών προϊόντων και ιδιαίτερα στην τιμή του ελαιολάδου. Στην έγκαιρη καταβολή των αποζημιώσεων, στις παράνομες ελληνοποιήσεις, αλλά και στην καθολική υπαγωγή των επιτυχόντων στο Πρόγραμμα Νέων Αγροτών και την προώθηση από το Υπουργείο του ζητήματος του ΠΟΠ «Καλαμάτα».

Επιπλέον, με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος, έθιξα το ζήτημα της μόλυνσης από τη ΔΕΗ Μεγαλόπολης για την οποία και έλαβα συγκεκριμένες δεσμεύσεις από την τότε Υπουργό. Προώθησα το αίτημα για την επέκταση του αγωγού φυσικού αερίου μέχρι την Καλαμάτα. Απαίτησα την προστασία των δασικών εκτάσεων της επικράτειας, εστιάζοντας στις καμένες εκτάσεις του Ταϋγέτου και ζήτησα την ανακήρυξη του σε εθνικό δρυμό.

Ακόμη, ανέδειξα την ανάγκη κάλυψης των επιχειρήσεων των πυρόπληκτων περιοχών από τις ρυθμίσεις για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές και τη λήψη μέτρων για την ενίσχυση της τοπικής αγοράς και τη συνέχιση του προγράμματος 'Βοήθεια στο Σπίτι.

Στον τομέα της υγείας επικεντρώθηκα στη λειτουργία της Εντατικής Μονάδας του Νοσοκομείου Καλαμάτας και στις ελλείψεις ιδρυμάτων, όπως το ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ, το ΚΑΦΚΑ Φιλιατρών, το Κέντρο Υγείας Μελιγαλά, το πολυιατρείο Τρίκορφου, τη χειρουργική μονάδα του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας κ.α.

Σε ζητήματα παιδείας, κινήθηκα στους άξονες της αναβάθμισης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και του Τ.Ε.Ι. Καλαμάτας. Σε υποδομές και εγκαταστάσεις σε Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια και στην εκπαίδευση και κατάρτιση προώθησα τα αιτήματα ίδρυσης Καλλιτεχνικού Γυμνασίου και Ναυτιλιακού κύκλου σπουδών στο 4ο ΕΠΑΛ.

Επιπλέον, έθεσα σε πρώτη προτεραιότητα τα προβλήματα του οδικού δικτύου της Μεσσηνίας, με πρώτα τους κεντρικούς οδικούς άξονες Τρίπολη – Μεγαλόπολη – Καλαμάτα και Πάτρα – Πύργος – Τσακώνα, καθώς και τον περιφερειακό της Καλαμάτας. Σε τοπικό επίπεδο, ειδικότερα, ασχολήθηκα με τον άξονα Αρχαία Μεσσήνη – Μάλθη, το τμήμα Φιλιατρά – Μάραθος, τις κατολισθήσεις και καθιζήσεις στο εθνικό δίκτυο Καλαμάτας – Σπάρτης και Τρίπολης – Καλαμάτας, το σημείο της εθνικής οδού Καλό Νερό – Πύργος στο ύψος της Ελαίας, τα αντιπλημμυρικά έργα στον ποταμό Νέδοντα, αλλά και τις εργασίες στο λιμάνι της Κορώνης κ.α.

Αρθρογράφησα και προώθησα το αίτημα των παραγωγικών τάξεων του νομού μας για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου στον τόπο μας, γιατί πιστεύω ότι είναι καταλυτικής σημασίας ζήτημα για την τοπική οικονομία. Δεν κάμφθηκα, όταν χρειάστηκε να συγκρουστώ με συναδέλφους μου άλλων νομών που επιχειρούν να αποδυναμώσουν τη λειτουργία του πολιτικού αεροδρομίου Καλαμάτας με το να λειτουργήσει ανταγωνιστικά πολιτικό αεροδρόμιο στην Τρίπολη κ.α. Θα μπορούσα να αναφερθώ και σε πολλά ακόμη ζητήματα και θέματα που έχω θέσει και μέσω της κοινοβουλευτικής διαδικασίας και σε κατ' ιδίαν συναντήσεις με Υπουργούς, όπως τα μεγάλα έργα της Μεσσηνίας, γενικά. Δυστυχώς, ωστόσο, ελλείψει χρημάτων για δημόσιες δαπάνες κάποια ζητήματα έχουν μείνει λίγο πίσω, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τα αφήνουμε στην τύχη τους... Αυτό, άλλωστε, επιχειρώ να επιτύχω και με την πρόσφατη επιστολή μου προς το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, με την οποία καλώ όλους τους φορείς της Μεσσηνίας να συντονίσουμε τη δράση και τις διεκδικήσεις μας.

Ερώτηση: Ακούστηκαν διάφορα για πιέσεις και διλήμματα τα οποία σας έθεσε η κομματική σας ιεραρχία. Ισχύει κάτι τέτοιο για εσάς;

Απάντηση: Όχι. Τουλάχιστον, όχι κάτι πλέον των κοινά αποδεκτών ορίων και της παραβίασης της κοινοβουλευτικής μου αυτονομίας.

Ερώτηση: Θα ψηφίσετε το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα και αν ναι γιατί και αν όχι το ίδιο;

Απάντηση: Η χώρα μας διέρχεται κρίσιμες στιγμές. Οφείλουμε να διασφαλίσουμε με αίσθημα εθνικής ευθύνης το μέλλον της πατρίδας. Η κυβέρνηση δίνει 20 μήνες τώρα τη μάχη για τη διάσωση της χώρας. Και έχει μείνει όρθια ανοίγοντας προοπτικές μεγάλων αλλαγών.

Η συνεχής και αποφασιστική αντιμετώπιση της κρίσης του χρέους και των ελλειμμάτων μας τα τελευταία χρόνια περνάει μέσα από την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος. Η αποφυγή της χρεοκοπίας και της κατάρρευσης της ελληνικής οικονομίας, επίσης. Με τεράστιο πολιτικό κόστος, αναλαμβάνω εγώ προσωπικά και όλοι οι νέοι βουλευτές ένα βαρύ φορτίο για το οποίο δεν φέρουμε καμία ευθύνη. Να εγγυηθούμε τη διατήρηση της Ελλάδας στο σκληρό πυρήνα του ευρώ. Στρατηγική επιλογή, όχι μόνο για την οικονομία μας, αλλά και για την γεωπολιτική μας ισχύ και την ασφάλειά μας στην περιοχή.

Άλλωστε, ενδεικτικά, θέλω να σας υπενθυμίσω ότι πριν από περίπου έναν χρόνο, ο κ. Βάρδας, σύμβουλος τότε επί οικονομικών θεμάτων του αρχηγού της Ν.Δ. και μέλος της επίσημης αντιπροσωπείας της ΝΔ στις συναντήσεις με τους εκπροσώπους της Τρόικας κατά το 2010, είχε δηλώσει: «Είναι βέβαιο ότι εάν έπρεπε να ψηφίσουν 181, η Νέα Δημοκρατία θα "έβαζε πλάτη" και θα ψήφιζε το μνημόνιο, και θα έπαιρνε και το πολιτικό κόστος».

Μόλις πριν λίγες μέρες, επίσης, ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε για το Μεσοπρόθεσμο ότι: «Αν ήταν η 151η η δικιά μου ψήφος, θα την έδινα». Τα ίδια περίπου έχουν δηλώσει πρόσφατα και άλλοι πρώην Υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας, όπως οι κκ Χατζηδάκης, Χατζηγάκης κ.α. Η ουσία είναι ότι όλοι οι συνάδελφοι μου στην αντιπολίτευση γνωρίζουν την αναγκαιότητα των αποφάσεων της κυβέρνησης για την επιβίωση της χώρας. Ακόμη και η ΝΔ. Αλλά δεν την αναγνωρίζουν γιατί φοβούνται το πολιτικό κόστος και καιροσκοπούν. Θα περίμενε κανείς περισσότερη ντομπροσύνη και υπευθυνότητα, γιατί τα σπασμένα όλων αυτών πληρώνουν οι Έλληνες, σήμερα. Θα πρέπει, επίσης, να σας υπενθυμίσω τις αφόρητες πιέσεις που ασκεί το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα στη Νέα Δημοκρατία, όχι μόνο να ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο αλλά και να στηρίξει την κυβέρνηση.

Καλώ, λοιπόν, όποιον έχει αντίθετη άποψη να αναλογιστεί με υπευθυνότητα τις συνέπειες μιας ενδεχόμενης χρεοκοπίας και τις επιπτώσεις σε εθνικό, κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο. Δεν μπορώ να συντελέσω στην καταρράκωση των συμπολιτών μου και στη χρεοκοπία της χώρας μας.

Από το Morias News

ΣΧΟΛΙΟ
Κ. Γιαννακοπούλου μάλλον δεν έχετε καθόλου καλή αντίληψη.

1. Δεν βλέπετε που τόσες μέρες είναι μαζεμένος έξω από το κοινοβούλιο χιλιάδες κόσμου που διαδηλώνει ειρηνικά κατά του μεσοπρόθεσμου.

2. Δεν αντιλαμβάνεστε ότι η κοινωνία δεν το θέλει το μεσοπρόθεσμο γιατι στην ουσία ξεπουλάει σε μισή τιμή την Ελλάδα.

3. Μάλλον θέλετε να είστε το "καλό κορίτσι" του jefry Papandreos. Ψηφίστε το μεσοπρόθεσμο αφού το πιστεύετε. Αλλα πριν πείτε το ΝΑΙ όταν θα φωνάξουν οι ψηφολέκτες "Κωνσταντίνα Γιαννακοπούλου" σκεφτείτε ότι όταν θα έρθουν εκλογές θα ζητήσετε την ψήφο των Μεσσήνιων πολιτών. Και πολυ φοβάμαι κ. Νάντια ότι θα εισπράξετε όχι ψήφο άλλα γιαούρτια ξυνισμένα και αβγά κλούβια.

Η επιλογή δική σας. Ψηφίσετε το μεσοπρόθεσμο του jefry και βάζετε την υπογραφή σας στο ξεπούλημα της Ελλάδας ή το καταψηφίσετε και γίνεστε η "Ηρωίδα" των πολιτών. Και ας σε διαγράψει o Papandreos....
Στα μάτια των πολιτών θα είσαι η ασυμβίβαστη. Αυτή που δεν δέχτηκε να ξεπουλήσουν την χώρα της έναντι πινακίου φακής. Σε αντίθετη περίπτωση αυτή που πρόδωσε και ξεπούλησε με την υπογραφή της την Ελλάδα.
ΔΙΚΗ ΣΟΥ Η ΕΠΙΛΟΓΗ.

12 σχόλια:

  1. ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΝΑΝΤΙΑ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ.
    ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χεστε μας ρε.οι μισοι ασχετοι και οι μισοι παραμυθαδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτη παει να μας τρελανει,η νομιζει οτι μιλαει σε αγραματους και βλακες.......μαλλον αντιλαμβανετε οτι δεν θα ξαναβγει και τα εχει χασει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗΠΟΣ ΜΗΛΑΤΕ ΜΑΝΤΑΜ ΣΕ ΜΑΡΟΚΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΑ?ΣΕ ΑΛΓΕΡΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ???? ΟΛΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ.. ΤΟ ΧΕΤΕ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΜΑΝΤΑΜ... ΤΑ 86.000.000€ ΠΟΥ ΔΟΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΗΣΑΣ ΜΑΝΤΑΜ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΠΙΟΙ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ 299 ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΚΑΤΙ.. ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ 299 ΛΕΙΛΑΤΟΥΣΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΟΝΟΥΝ..!!!ΜΟΥΓΚΑ ΜΑΝΤΑΜ Ε??ΜΟΥΓΚΑ.. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ..ΚΑΝΤΗΝ ΓΑΡΓΑΡΑ ΜΑΝΤΑΜ ΚΑΙ ΚΑΝΤΗΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ.. ΑΡΚΕΤΑ..ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΟΝΗ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΗΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΣΑΣ.. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.. ΕΩΣ ΤΟΤΕ.. ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΜΑΝΤΑΜ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κρίμα και είσαι και νέα μητέρα εκτός των άλλων.. τι θα πεις στα παιδιά σου αργότερα να βάλουν μέσον σαν εσένα για να διοριστούν, ίσως στην Αγροτική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναντια, προσεξε μην πατησεις το..καλτσον σου και πεσεις γιατι ..γλυστραει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελικά πόσο δύσκολο είναι να γράψεις ένα καυστικό σχόλιο που να μην περιέχει βρισιές και να"σφάζει" τον άλλον;
    Γιατί επιλέγετε τον δρόμο της βρισιάς και της διαγραφής του σχολίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΕΥΣΤΟΧΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΣΗΜΕΡΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΤΣΙ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΧΙΡΙΣΤΗ ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΗΖΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΠΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι σημαντικό να αντιληφθούμε όλοι μας την ανάγκη ψήφισης του μεσοπρόθεσμου προγράμματος και να συνεχιστεί η χρηματοδότηση της χώρας... Εγώ τουλάχιστον αυτό θέλω για τα παιδιά μου! Πάντως, τη Νάντια καλά την βλέπω... Τουλάχιστον δεν κρύβεται, όπως πολλοί τελευταία που συνήθιζαν να προβάλλονται ιδιαίτερα στο παρελθόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ναι όποιος ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο θα ζητήσει και την ψήφο σας αργότερα!!!ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΛΈΤΕ ΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Υπερ των αγανακτισμένων και από τη άλλη υποστηρίζετε τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας μη σας κάνουν και ντα!!!ήξεις, αφήξεις...Αμα έχει κότσια ας μήν ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο θα την παραδεκτώ αλλά.... α-α χαρτοπόλεμο!!! Το ουσιαστικό δεν είναι η συνεντευξη αλλά η πράξη!! Ελάτε στο σύνταγμα να πείτε ότι η κυρία τάδε ή ο τάδε βουλευτης του Πασοκ δίνει ωραίες συνεντευξεις και θα ψηφίσει θπερ να δω τι θα σας πουν!!Φαίνεται ότι θέλετε να ταχετε καλά με όλους και είστε βολεμένοι δεν έχετε άνεργους στην οικογένειά σας...η ΧΟΎΝΤΑ ΤΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ. - Ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κάτσε να αντιγράψω την συνεντευξη σε site αγανακτισμένων να δούμε τι σχόλια θα γίνουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.