Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Οδυσσέας Βουδούρης. Ο πολιτικός κολοτούμπας της Μεσσηνίας

Όταν κάνω τούμπα, τούμπα κολοτούμπα.....

Λόγια, λόγια κούφια λόγια, πυροτεχνήματα εντυπωσιασμού από ένα βουλευτή που έχει φανεί ελάχιστα ως βουλευτής στους 20 μήνες διακυβέρνησης του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Αμέσως μετά τον ανασχηματισμό που έκανε ο πρωθυπουργός και που τελικώς έμεινε μπουκάλα (ίσως περίμενε κάποιο χαρτοφυλάκιο Υπουργείου) ο Οδυσσέας από τον κολλητό του ξεσπάθωσε σε δηλώσεις του τύπου: Ανασχηματισμός κομματικής αναδίπλωσης (Δελτίο τύπου του), Βλέπω άμεσα εκλογές (συνέντευξη σε ραδιόφωνο)
Τα αρνείστε κ. Οδυσσέα;

Χθές το βράδυ ο λαλήστατος Οδυσσέας Βουδούρης ........

μόλις ανέγνωσαν τον κατάλογο βουλευτών Μεσσηνίας και το όνομα Οδυσσέας Βουδούρης, εκείνος όρθιος φώναξε ΝΑΙ στην ψήφο εμπιστοσύνης και ξέχασε μονομιάς τι έλεγε τις προηγούμενες μέρες.
ΑΝ αυτό δεν είναι κολοτούμπα και μάλιστα βαρβάτη κολοτούμπα, τότε τι είναι;

Καλημέρα "άξιε" βουλευτή Μεσσηνίας Οδυσσέα Βουδούρη. Έχουμε τους βουλευτές που μας αξίζουν τελικά. Μαύρο στους Μαυρογιαλούρους.

3 σχόλια:

  1. ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΑΕΙ ΓΙΑ ΧΑΧΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΥΑΛΟΥΣ...
    ΓΙΑ ΠΕΣΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΥΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ,ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ένας φλύαρος -πονηρός- πολιτευτής είναι, που δεν έχει τίποτα καινούργιο και δημιουργικό να προσδώσει στη δημόσια δράση.
    Κακή επιλογή των πολιτών, αλλά δεν πιστεύω να επανεκλεγει αυτός ο συγκεκριμένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ...ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ?ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ..ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ Ο Κ. ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ....ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΣ. ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.