Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Οι Έλληνες ζούμε και χωρίς καφέ και χωρίς αιρκοντίσιον κ. Μητσοτάκη.. με την ξευτίλα αυτή σήμερα, δεν ζούμε.

Σε ένα μονόλογο με παραλήρημα το Σκάι παρουσίασε στην Εκπομπή του κ. Παπαχελά απόψε τον Κ. Μητσοτάκη υπεραμυνόμενο την δική του κυβέρνηση ως συνήθως, με ευθείες βολές κατά του Α. Σαμαρά όπως ήταν αναμενόμενο.

Ο τηλεοπτικός σταθμός της .........

οικογένειας Αλαφούζου στην ποιο δύσκολη στιγμή της χώρας επέλεξε να βγάλει τον μεγαλύτερο υπεύθυνο κατά πολλούς της κατάντιας της Ελλάδος για να απευθύνει διάγγελμα στον Ελληνικό λαό στα 100 του χρόνια περίπου που άλλοι έχουν πεθάνει τρεις τουλάχιστον φορές (βέβαια καλά να είναι ο άνθρωπος και να τα χιλιάσει).

Ο πρώην πρωθυπουργός μεταξύ των πολλών που είπε ανέφερε χαρακτηριστικά ότι το 1980 που ήταν υπουργός εξωτερικών όταν πήγε την Τουρκία σε σύσκεψη του ΝΑΤΟ η χώρα αυτή ήταν τότε στα πρόθυρα της χρεοκοπίας και γι αυτό δεν είχαν καφέ κάτι που έκανε τους επισκέπτες να φέρουν καφέ μαζί τους και οι τούρκοι έπιναν όσο άφηναν αυτοί στο φλιτζάνι τους..? για να μας «κουφάνει» και να δείξει με αυτόν τον τρόπο την άσχημη κατάσταση που θα περιέλθει η χώρα αν πτωχεύσει κάτι που μεγαλοποίησε και με το ότι δεν είχαν αιρκοντίσιον τότε στην Τουρκία…

Ο κ. Μητσοτάκης όπως και πολλοί όμοιοι του δεν έχουν καταλάβει ότι την ξευτίλα που ζουν οι Έλληνες παγκοσμίως δεν μπορούν να αντέξουν και όχι τα εισαγόμενα «αγαθά» άλλωστε η Ελληνική γη μας προσφέρει απλόχερα τα προϊόντα της όπως τσάι π.χ αντί για καφέ και όσον αφορά τα αιρκοντίσιον η Ελλάδα κ Μητσοτάκη έχει το καλύτερο κλίμα στον πλανήτη και δεν είναι Αφρική όπως νομίζετε… άλλωστε τόσα χρόνια δεν είχαμε αιρκοντίσιον, δεν χάθηκε ο κόσμος αν δεν ξανά έχουμε, τους παγκόσμιους τοκογλύφους και τον διασυρμό της χώρας μας δεν αντέχουμε!

Το αποκορύφωμα της γελοίας συνέντευξης (διάγγελμα) του κ Μητσοτάκη απόψε ήταν όταν σε μια από τις λίγες ερωτήσεις του δημοσιογράφου του είπε για το αν πρέπει να πάνε οι βουλευτές στην βουλή αύριο διότι με τόσο κόσμο προμηνύονται μεγάλα επεισόδια και μπορεί και θύματα, ο πρώην πρωθυπουργός απάντησε, βεβαίως και πρέπει να πάνε και δεν πειράζει αν υπάρχουν και θύματα..! Δοξάστε τον!!!

Δεν είναι τυχαίο που η Ελλάδα έφτασε εδώ που την φέρατε..

Καληνύχτα… κ. Μητσοτάκη και κ. Αλαφούζο

Υ.Γ τα τηλέφωνα ήταν κατεβασμένα απόψε στο ΣΚΑΙ κάτι που δείχνει τι βρίσιμο... έφαγαν από τον κόσμο.

1 σχόλιο:

  1. οξω ραμολιμεντο που εχεις και αποψη και σε βγαλαν να δωσεις και συνεντευξη ως αλλος εθνοσωτηρας !βρικολακιασε και ακομα ονειρευεται εξουσια !ολοι γνωριζουμε το κακο που εχει κανει στον τοπο αλλα και το κυριοτερο ,για ποσο μ.. μας εχει να μας κανει κηρυγμα περι ολιγαρκειας και αυτος να ζει πλουσιοπαροχα ..αισχος !οσο για το σκαι ,καλο καναλι αλλα μονο για κανενα ντοκυμαντερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.