Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Σε τεντωμένο σκοινί η κυβέρνηση

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις δρομολογεί η συνάντηση του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Καρόλο Παπούλια.

Η συνάντηση των δύο ανδρών ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 14:00, διήρκησε μία ώρα και ο πρωθυπουργός κατά την έξοδό του από το Προεδρικό Μέγαρο δεν προέβη σε καμία δήλωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Πέμπτη θα συγκληθεί το Υπουργικό Συμβούλιο, όπου ο πρωθυπουργός θα ζητήσει τις παραιτήσεις όλων των υπουργών.......... Την Παρασκευή θα συγκληθεί συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, με σκοπό τη συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής συνεργασίας.

H zougla.gr επικοινώνησε με το Γραφείο του Πρωθυπουργού, το οποίο επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι ο πρωθυπουργός θα κάνει διάγγελμα μέσα στις επόμενες ώρες.

Την πεποίθηση ότι η χώρα βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, κατά τη συνάντησή του στις 13:00 με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.

«Είναι μια ιστορικά κρίσιμη στιγμή, είναι στιγμή να λάβουμε κρίσιμες αποφάσεις. Καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του, εμείς έχουμε αναλάβει τις δικές μας. Σε κάθε περίπτωση, θα προχωρήσουμε με αυτό το αίσθημα ευθύνης για τις απαραίτητες αποφάσεις, για να βγει η χώρα από την κρίση», δήλωσε ο Γ. Παπανδρέου απευθυνόμενος στον Κ. Παπούλια.

«Κύριε πρόεδρε, είναι η στιγμή που απαιτείται πατριωτική, πανεθνική προσπάθεια», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.