Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Λοβέρδος κατά ΠΑΜΕ για τους προπηλακισμούς

Επίθεση στα κόμματα της Αριστεράς για τους προπηλακισμούς κατά πολιτικών -και ειδικότερα στα μέλη του ΠΑΜΕ- εξαπέλυσε ο Ανδρέας Λοβέρδος από τη Βουλή.

Ο Υπουργός Υγείας, μιλώντας στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων, έκανε λόγο για πολιτικούς χώρους που «κρύβονται πίσω από τους προπηλακισμούς και πετούν πέτρες».

«Συνάδελφοι ψηλά το κεφάλι, .........

δεν φοβόμαστε κανέναν», είπε ο κ. Λοβέρδος, ενώ συνέχισε: «Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι με τη βία και πρέπει το θέμα να συζητηθεί στη Βουλή σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων».

Τα όσα είπε ο κ. Λοβέρδος προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του βουλευτή του ΚΚΕ κ. Χαράλαμπου Χαραλάμπους, ο οποίος τόνισε ότι το ΚΚΕ είναι εναντίον της βίας και των προπηλακισμών και κάλεσε τον Υπουργό Υγείας να καταθέσει στοιχεία για όσα καταγγέλλει.

«Μέλη του ΠΑΜΕ μου έριξαν πορτοκαλάδες στο Ηράκλειο, μέλη του ΠΑΜΕ οργάνωσαν αντισυγκέντρωση στο νοσοκομείο της Κέρκυρας πριν από λίγες εβδομάδες», απάντησε ο κ. Λοβέρδος και προκάλεσε για μία ακόμη φορά την έντονη αντίδραση από την πλευρά του ΚΚΕ που έκανε λόγο για προβοκάτσια, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι στην πραγματικότητα υποθάλπει τέτοιου είδους φαινόμενα.

Συγκεκριμένο πολιτικό χώρο που βρίσκεται πίσω από τους προπηλακισμούς πολιτικών «φωτογράφισαν» όμως και οι βουλευτές της ΝΔ κ. κ. Γιαννόπουλος και Γιακουμάτος που μίλησαν για «πολιτικό κόμμα που βρίσκεται στη Βουλή και θέλει να δημιουργήσει αναρχία».

Τα επεισόδια καταδίκασαν τόσο ο κ. Θανάσης Λεβέντης από την Δημοκρατική Αριστερά, όσο και η Ουρανία Παπανδρέου από τον ΛΑ.Ο.Σ. που ζήτησαν και την παρέμβαση του προέδρου της Βουλής.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής κ. Δημήτρης Κρεμαστινός δεσμεύτηκε να μεταφέρει τους προβληματισμούς των βουλευτών τόσο στον Πρωθυπουργό, όσο και στον κ. Φίλιππο Πετσάλνικο.

Real.gr

1 σχόλιο:

  1. «Συνάδελφοι ψηλά το κεφάλι, δεν φοβόμαστε κανέναν», είπε ο κ. Λοβέρδος.
    Ελεύθερη μετάφραση:
    Γιούργια συνάδελφοι και τους φάγαμε που τολμάνε να απειλούν βουλευτές και υπουργούς.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.